5 tricks για να δείχνουν τα πόδια σου πιο μακριά

θέλεις μακριά σέξι πόδια; Διάβασε τι να κάνεις.
5 tricks για να δείχνουν τα πόδια σου πιο μακριά



Μπορεί να μην έχουμε τα δίμετρα πόδια των super models αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε και εμείς μικρά, έξυπνα tricks που κάνουν τα πόδια μας να δείχνουν το ίδιο ψηλά και καλλίγραμμα, τόσο ώστε να κάνεις ακόμα και τα μοντέλα της Victoria Secret να ζηλέψουν. Απλά σκέψου ότι εσύ έχεις την δυνατότητα να βάλεις το ψηλότερο τακούνι που έχεις με άνεση χωρίς να μοιάζεις με καμηλοπάρδαλη και κυρίως χωρίς να δείχνεις άβολα ψηλότερη από το αγόρι σου.

Φόρεσε παπούτσια σε nude χρώματα

Τα παπούτσια και ιδιαίτερα οι γόβες σε nude αποχρώσεις δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια σου είναι ατελείωτα και σέξι. Έτσι απλά.

Δοκίμασε μπότες με ελαφρώς μυτερή μύτη

Αντίθετα με τα παπούτσια σε στρογγυλή μύτη, αυτά με την ελαφρώς μυτερή μπορούν να κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά. Οι μπότες με μυτερή μύτη συγκεκριμένα είναι από τα must της σεζόν, οπότε δεν έχεις και τίποτα να χάσεις.

Δοκίμασε το total one color look

Όπως σου έχουμε ξαναπεί στο #FollowMe, η επιλογή ενός και μόνο χρώματος σε όλο την εμφάνιση σου, μπορείς να σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη, πιο ψηλή και συνεπώς με πιο μακριά πόδια.

Επένδυσε σε παντελόνια με ψηλή μέση

Όπως και οι ψηλόμεσες φούστες, έτσι και τα παντελόνια με ψηλή μέση, δημιουργούν το εφέ των πιο μακριών άκρων, ενώ ταυτόχρονα κρύβουν τυχόν περιττά παχάκια στην κοιλιά.

Φόρα σέξι μπότες πάνω από το γόνατο

Οι σέξι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο, ειδικότερα αυτές με ψηλό τακούνι, σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη και τα πόδια σου πιο αδύνατα και δίμετρα. Το ίδιο ισχύει και για τις κάλτσες μέχρι το γόνατο και πάνω, δοκιμασμένο κορίτσια!