5 στυλιστικοί τρόποι για να δείξουν αδύνατες οι γάμπες σας

Γιατί όλα θέλουν τον τρόπο τους...
5 στυλιστικοί τρόποι για να δείξουν αδύνατες οι γάμπες σας



Ανήκετε στις γυναίκες που οι γάμπες τους είναι λίγο πιο γεμάτες από το κανονικό; Νομίζετε πως δεν υπάρχει λύση στο ''πρόβλημά'' σας και το μόνο που κάνετε είναι το κρύβετε και να το καλύπτετε; Εμείς είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε τα δικά σας δεδομένα και να σας προτείνουμε συγκεκριμένα στυλιστικά tips ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που πάντα ευχόσασταν, να φαίνονται πιο αδύνατες οι γεμάτες γάμπες σας. Για να δούμε πως θα το πετύχετε :

- Επιλέξτε φούστες που το μάκρος τους τελειώνει λίγο κάτω από το γόνατο και πιάνει λίγα εκατοστά από την γάμπα, μιας και θα κολακέψει αρκετά την πιο γεμάτη γάμπα.

- Αποφύγετε τα παντελόνια κάπρι, θα αναδείξουμ ακόμα περισσότερο τις γεμάτες γάμπες και το συνολικό αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.

- Αντίθετα τα τζιν σε στυλ καμπάνα θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα γίνει το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας μιας και καμουφλάρει έξυπνα το ''αδύνατο'' σημείο σας.

- Όσον αφορά τα παπούτσια, ιδανικές λύσεις φαντάζουν οι αρκετά ψηλές μπότες και οι καουμποϊκες. Από την άλλη όσο κι αν σας αρέσουν τα μποτάκια, δεν θα αναδείξουν σωστά τις γάμπες σας.

- Τέλος, μην δοκιμάσετε στενές φούστες διότι θα τονιστούν ιδιαίτερα οι γάμπες σας και όλο το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί εκεί. Ενώ μια φούστα σε γραμμή Α θα κάνει το ακριβώς αντίθετο με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δες εδώ, πως μπορείς να χάσεις βάρος!