Πώς να ντυθείς αν έχεις μεγάλο στήθος

5 στιλιστικά tips που θα σε βοηθήσουν...
Πώς να ντυθείς αν έχεις μεγάλο στήθος



Για τους άντρες το μεγάλο στήθος μπορεί να φαίνεται sexy και να αποτελεί το αγαπημένο τους σημείο σε μια γυναίκα όμως για τις ίδιες που το διαθέτουν δεν είναι τόσο εύκολα και ωραία τα πράγματα. Κάθε μέρα οι γυναίκες με το μεγάλο στήθος σκέφτονται τι θα φορέσουν ώστε να μην τραβάει το συγκεκριμένο σημείο όλα τα βλέμματα και το αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό. 

Εμείς θα σας προτείνουμε κάποια απλά tips που θα σας βοηθήσουν ώστε να μην τονιστεί επιπλέον με τυχόν λάθος επιλογές το στήθος σας.

1. Αποφύγετε μπλούζες και tops με επιπλέον ύφασμα στην περιοχή του στήθους (π.χ βολάν ή κρόσια), γιατί θα προσθέσει επιπλέον όγκο εκεί που δεν επιθυμείτε. Αφήστε την συγκεκριμένη περιοχή πιο ''ήσυχη''.

2. Τα V κοψίματα σε tops και φορέματα, αποτελούν ιδανική λύση για το πολύσιο στήθος.

3. Πείτε όχι στα ζιβάγκο όσο και να τα αγαπάτε, διότι θα δείξει το στήθος αρκετά χαμηλά απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

4. Δώστε ιδιαίτερη βάση και σημασία στο σουτιέν. Το σωστό και κατάλληλο νούμερο θα εφαρμόσει υπέροχα με το στήθος σας, θα το κολακέψει και τα στηρίξει όπως πρέπει.

5. Τα έντονα prints και σχέδια δεν αποτελούν τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά την περιοχή του στήθους, μιας και θα αλλοιώσει και θα μπερδέψει την εικόνα σε αυτή την περιοχή. Τα σκούρα και μονόχρωμα χρώματα θα βοηθήσουν αρκετά την κατάσταση.

Αν υιοθετήσετε τις παραπάνω συμβουλές και τις έχετε ως οδηγό στο καθημερινό σας ντύσιμο, σίγουρα το μεγάλο σας στήθος δεν θα είναι πια ''πρόβλημα'', όπως εσείς το αποκαλείτε αλλά προτέρημα.

Αν ανήκεις στην αντίθετη κατηγορία, σε αυτή με το μικρό στήθος, τότε πρέπει να κάνεις click εδώ!