Πως να ντυθείς αν είσαι μικροκαμωμένη

Ποια ρούχα και στυλ σου ταιριάζουν...



Είσαι μικροκαμωμένη και πολλές φορές ντρέπεσαι να φορέσεις συγκεκριμένα ρούχα και παπούτσια γιατί φοβάσαι ότι δεν θα τα αναδείξεις; Αρχικά δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι, γιατί το ύψος γενικά δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Το σημαντικό είναι να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας και το υποτιθέμενο κόμπλεξ να το αναδείξουμε ως προτέρημα και θετικό στοιχείο της εμφάνιση μας.

Εμείς θα σας βοηθήσουμε και θα σας προτείνουμε τι μπορείτε να φορέσετε ώστε να μην ''κόψετε'' επιπλέον πόντους από το ύψος σας με λάθος επιλογές :

1) Επιλέξτε total outfits σε ένα χρώμα. Τα μονόχρωμα σύνολα θα σας ψηλώσουν την σιλουέτα λόγω της χρωματικής συνέχειας που θα πετύχετε. 

2) Τα φορέματα και συγκεκριμένα τα μίνι και σε slim γραμμή, θα αναδείξουν υπέροχα την σιλουέτα σας και εσείς θα πάρετε τους extra πόντους που τόσο επιθυμείτε.

3) Αν αγαπάτε τα παντελόνια και δυσκολεύεστε να τα αποχωριστείτε, ένα έξυπνο tip για να φανούν τα πόδια σας ψηλότερα είναι να επιλέξτε μια ζώνη στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι. Τέλειο;

4) Φορέστε παπούτσια που δεν καλύπτεται ο αστράγαλος (πχ με μπαρέτα ή λουράκι) γιατί θα χωρίσει τα πόδια σε 2 μέρη και αυτό δεν θα κολακέψει ιδιαίτερα το πόδι σας και θα φαίνεται πιο κοντό απ' ότι είναι.

5) Προσέξτε ιδιαίτερα τα τοπς και οι μπλούζες που επιλέγετε να τελειώνουν μέχρι την γραμμή της λεκάνης. Οτιδήποτε μακρύ και κάτι που φτάνει πιο κάτω, θα δείξει αυτομάτως τόσο τα πόδια σας πιο κοντά όσο και την γενική εικόνα σας.

Δες εδώ πως θα αναδείξεις τον κοντό λαιμό σου!