Μακρύς λαιμός : Πως να τον αναδείξεις σωστά με 5 tips

Ποια ρούχα και αξεσουάρ σου ταιριάζουν...
Μακρύς λαιμός : Πως να τον αναδείξεις σωστά με 5 tips



Κατά γενική ομολογία, ο μακρύς λαιμός είναι ένα από τα πιο θετικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει μια γυναίκα μιας και αναδεικνύει τόσο το υπόλοιπο πρόσωπο όσο και την γενική εικόνα αφού επικρατεί η επιθυμητή ισορροπία. Μπορεί εμάς να μας αρέσει πολύ ο λαιμός του ''κύκνου'', αλλά οι γυναίκες που έχουν τέτοιο λαιμό, πολλές φορές το αναφέρουν ως ''πρόβλημα'' όσον αφορά τις στιλιστικές τους επιλογές.

Στιλιστικά tips για γυναίκες με μακρύ λαιμό :

- Επιλέξτε φορέματα, tops και jackets με ψηλό λαιμό και γιακά και να τελειώνουν σε στρογγυλό σχέδιο. Οι συγκεκριμένες επιλογές θα βοηθήσουν οπτικά ο λαιμό σας να μη κάνει την διαφορά και ισορροπεί με τα υπόλοιπα ρούχα ή αξεσουάρ που θα συνδυάσεις.

- Τα ζιβάγκο και γενικότερα όλες οι μπλούζες με το κολάρο που καλύπτουν όλο το λαιμό, θα χαρίσουν στην εμφάνισή σας μια κομψή και ο λαιμός σας είναι ότι πιο ιδανικό υπάρχει για να υποστηρίξει το συγκεκριμένο στυλ ρούχων.

- Τα κολιέ σε στυλ τσόκερ αλλά και αυτά που φτάνουν λίγο πιο κάτω από το λαιμό, είναι μια έξυπνη λύση για χωρίσει την συνέχεια του δέρματος και να κολακέψει την συγκεκριμένη περιοχή.

- Δοκίμασε σκουλαρίκια σε οτιδήποτε στρογγυλό σχέδιο υπάρχει και προσέξτε να μην είναι μακρύ. Τα ντελικάτα κοσμήματα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα από το λαιμό σου.

- Τα φουλάρια πρέπει να γίνουν σύμμαχος σας, μιας και είστε οι μόνες που μπορείτε να υποστηρίξετε με τον πιο ιδανικό τρόπο. Διαλέξετε ένα φουλάρι στο πιο έντονο χρώμα και τυλίξτε το γύρω από το λαιμό σας. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Δες εδώ tips για να αναδείξεις τον κοντό λαιμό.