5 στιλιστικά tips για ψηλές γυναίκες

Άραγε τι είναι ιδανικό να φοράτε για το ύψος σας;
5 στιλιστικά tips για ψηλές γυναίκες



Eίναι γεγονός ότι πολλές ψηλές γυναίκες ενώ έχουν το προτέρημα του ύψους, οι ίδιες δεν αισθάνονται και πολύ άνετα γι' αυτό, διότι στην καθημερινή τους ζωή, δυσκολεύονται να επιλέξουν τι να φορέσουν και τι τους πάει. Όπως υπάρχουν στιλιστικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε αν είστε μικρόσωμες, αν έχετε κοντό λαιμό και πόδια, το ίδιο ισχύει και για τις ψηλές γυναίκες.

Παρακάτω ακολουθούν 5 στιλιστικά tips για εσάς που αν και έχετε ένα ύψος που πολλές γυναίκες ζηλεύουν, εσείς αισθάνεστε το αντίθετο, με αποτέλεσμα να νιώθετε άχαρες με ότι ρούχο φοράτε.

- Φορέστε ιδιαίτερα παπούτσια :

Αν θέλετε να μετατοπίσετε για λίγο έστω το ενδιαφέρον που όλοι δείχνουν στο ύψος σας, σε κάθε εμφάνιση σας, επιλέξτε να το πραγματοποιήσετε με ένα ζευγάρι μοναδικά παπούτσια. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ψηλοτάκουνα ή ίσια, αλλά σε αυτό που πρέπει να δώσετε σημασία είναι στο ιδιαίτερο σχέδιο ή στα έντονα χρώματα. Να δείτε που όλοι θα σας ρωτάνε για τα παπούτσια σας χωρίς να αναφερθούν λεπτό στο ύψος σας.

- Μην φοβάστε τα ψηλοτάκουνα :

Tα ψηλά παπούτσια δεν τα φοράμε μόνο για το επιπλέον ύψος που προσφέρουν, αλλά γιατί μας δίνουν extra αυτοπεποίθηση και σέξι mood στο ντύσιμο μας. Άρα δεν υπάρχει λόγος να τα αποφεύγετε, ειδικά εσείς που θα τα αναδείξετε μοναδικά.

- Δοκιμάστε oversized αξεσουάρ :

Μην φοβάστε τα μεγάλα αξεσουάρ όπως μια oversized τσάντα ή πολλά βραχιόλια μαζί. Σε αντίθεση με τις πιο μικρόσωμες γυναίκες που τους προσθέτουν όγκο, σε εσάς το στιλιστικό αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα ισορροπημένο και ωραίο.

- Επιλέξτε έντονα χρώματα :

Δώστε επιπλέον ενδιαφέρον στα outfits σας, επιλέγοντας έντονα και φωτεινά χρώματα. Δεν χρειάζεται να ντυθείτε από πάνω μέχρι κάτω με ένα χρώμα αλλά μπορείτε απλά να προσθέσετε ένα κολιέ, μια ζώνη ή κάποιο άλλο κόσμημα σε όποιο χρώμα θέλετε, δίνοντας μια πιο χαρούμενη πινελιά στο στιλ σας.

- Δείξτε επιπλέον δέρμα :

Mιας και διαθέτετε πολύ από αυτό, καιρός να το αναδείξετε λίγο πιο πολύ! Αρκεί κάθε φορά να επιλέγετε ένα σημείο, όπως τα πόδια σας, την πλάτη σας και ότι άλλο προτιμάτε.

Δες εδώ, πως τα πόδια σου θα φανούν πιο ψηλά!