Εκπτώσεις: Τι να προσέξεις όταν πας για ψώνια

Θα σε βοηθήσει πολύ αυτός ο οδηγός.
Εκπτώσεις: Τι να προσέξεις όταν πας για ψώνια



Εκπτώσεις τώρα. Εκπτώσεις μέχρι τα μέσα του Αυγούστου και μετά δεκαήμερο προσφορών. Τέλεια! Μπορεί να έχεις βγει ήδη στην αγορά και να ψώνισες. Σε περίπτωση όμως που περιμένεις τη δεύτερη και τρίτη πτώση των εκπτώσεων σου έχουμε μερικές συμβουλές για να μην κάνεις αποτυχημένες αγορές. Ναι, μην ανησυχείς, όλοι έχουν αγοράσει από κάτι που τελικά δεν το φόρεσαν ποτέ.

 

● Πρώτα απ' όλα επειδή είναι σε έκπτωση και έχει καλή τιμή δεν σημαίνει πως το χρειάζεσαι κιόλας. Είδες ένα πουλόβερ με δέκα ευρώ αλλά δεν στρώνει και τόσο ωραία; Μην το πάρεις! Αν δεν είναι τέλειο δεν αξίζουν ούτε τα 10€ γιατί το πιο πιθανό είναι να μείνει στην ντουλάπα σου.

● Προτού βγεις για ψώνια κάνε μια λίστα με αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι να πάρεις. Έτσι δεν θα ξεφύγεις από το budget σου και ούτε θα ξεχάσεις κάτι.

● Μην σκέφτεσαι πως ο χειμώνας αργεί ακόμα. Ξέρεις πολύ καλά ότι τον χειμώνα θα χτυπάς το κεφάλι σου που δεν ψώνισες χοντρά ρούχα σε τόσο καλές τιμές.

● Πρόσεξε στα μικρά καταστήματα τις απατεωνιές. Υπάρχουν πολλοί που ανεβάζουν τις τιμές πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις ώστε μόλις μπουν να έχουν την αρχική τιμή αλλά εσύ να νομίζεις πως σου έκανε έκπτωση.

● Έλεγξε αν το ρούχο είναι ελαττωματικό! Επειδή γίνεται ο κακός χαμός στα μαγαζιά πολλά ρούχα επειδή έχουν πέσει κάτω ή έχουν μπλεχτεί με κρεμάστρες μπορούν να είναι χαλασμένα.

Αν ψωνίσεις κάτι λίγο πριν την λήξη των εκπτώσεων ρώτησε για τις αλλαγές. Πολλά καταστήματα δεν δέχονται αλλαγές μόλις στείλουν πίσω στην εταιρία τα ρούχα.