Τα must - have κομμάτια της άνοιξης (ρεπορτάζ αγοράς)

25 προτάσεις για να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου...
Τα must - have κομμάτια της άνοιξης (ρεπορτάζ αγοράς)



H άνοιξη είναι τώρα λιγότερο από κάτι μέρες μακριά, μιας και η 20η Μαρτίου είναι η πρώτη επίσημη μέρα της αγαπημένης μας εποχής. Φέτος η μόδα θα είναι αρκετά διασκεδαστική αφού πολλές τάσεις που είχαμε λατρέψει και αγαπήσει παλιότερα επανέρχονται δυναμικά και ανυπομονούμε πάλι να τις ακολουθήσουμε και να παίξουμε μαζί τους.

Μην αγχώνεσαι, δεν χρειάζεται να κάνεις πέρα όλα τα παλιά ανοιξιάτικα ρούχα και αξεσουάρ που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Αυτό που εμείς προτείνουμε είναι κάθε φορά που αλλάζει μια εποχή ή σεζόν πρέπει να κάνεις μια έρευνα αγοράς για το ποια είναι τα must – have των δημοφιλέστερων τάσεων. Αυτά μπορεί να είναι ένα, δύο ή πέντε, απλά μην ξεχάσεις να επιλέξεις κομμάτια - κλειδιά, τα οποία θα χρησιμοποιήσεις πολλές φορές και σε διαφορετικά outfits.

Φέτος για να μην χάνεις χρόνο, ψάξαμε και σου προτείνουμε σε ποια must – have ρούχα και αξεσουάρ αξίζει να επενδύσεις :

- Jacket : Εδώ αναφερόμαστε σε πολλά είδη jackets ( blazer, τζιν μπουφάν, ζακέτα κτλ). Η αλήθεια είναι ότι επειδή η άνοιξη έχει τις ψυχρές της ημέρες, είναι ένα item που σίγουρα θα το χρειαστούμε κάποια κρύα νύχτα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα υλικά και τα χρώματα, τα οποία πρέπει να παραπέμπουν στην άνοιξη.

- Τουνίκ : Επένδυσε στο συγκεκριμένο ρούχο και δεν θα χάσεις μιας και μπορείς να το εντάξεις σε πολλά στυλ και outfits. Φέτος θα βρεις την τουνίκ στα πιο ιδιαίτερα prints και χρώματα.

- Μaxi φούστα : Tο απόλυτο trend που αγαπήσαμε τον φετινό χειμώνα θα το δούμε και την άνοιξη πλήρως ανανεωμένο. Η maxi φούστα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

- Backback : H τσάντα που όλες λατρέψαμε, ευτυχώς συνεχίζει να είναι must και την άνοιξη. Απλά πρέπει να κρύψετε μέχρι του χρόνου τα backpacks σε σκούρους τόνους και να δώσετε χώρο στα φωτεινά χρώματα και prints.

- Sneakers : Τα πιο άνετα και μοδάτα παπούτσια φέτος θα μπουν και αυτά στη λίστα με τα must – have της άνοιξης χωρίς δεύτερη σκέψη. Το θετικό και βολικό είναι ότι μπορείς να συνδυάσεις με όποιο στυλ εσύ επιθυμείς ανάλογα βέβαια πάντα το ύφος και το χρώμα του παπουτσιού.

Δες εδώ περισσότερες ιδέες για να εμπνευστείς την φετινή άνοιξη.