5 στιλιστικά tips για να είσαι θηλυκή και σέξι την άνοιξη

Ένας mini οδηγός που θα σεβοηθήσει...
5 στιλιστικά tips για να είσαι θηλυκή και σέξι την άνοιξη



Όλες οι γυναίκες θέλουμε να ντυνόμαστε θηλυκά και κομψά, απλά πολλές φορές δεν γνωρίζουμε τον τρόπο και χανόμαστε στις τόσες τάσεις και καταιγιστικές αλλαγές που κάθε τόσο μας προτείνει η μόδα.

Η άνοιξη είναι μια εποχή που έχουμε στο μέρος μας τόσο τον καιρό, όσο και τα έντονα χρώματα και τα πολύχρωμα prints. Έτσι τώρα έχετε την κατάλληλη ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε σιγά – σιγά και να αποκτήσετε τα πιο θηλυκά must – have κομμάτια για τη φετινή άνοιξη.

5 tips για θηλυκές εμφανίσεις :

- Δείξτε στρατηγικά λίγο δέρμα

Δεν χρειάζεται να βγάλετε σχεδόν όλα τα ρούχα σας για να φανείτε θηλυκή και θελκτική στους άλλους. Το να δείχνετε όσο λιγότερο δέρμα γίνεται και συγκεκριμένα μόνο μέσα από τις διαφάνειες των ρούχων σας είναι μια έξυπνη και σικάτη συμβουλή. 

DAY BIRGER ET MIKKELSEN τοπ, € 130,00 ευρώ

- Διαλέξτε ένα skater φόρεμα

Το συγκεκριμένο είδος φορέματος, εκτός από μεγάλη τάση είναι μια άκρως θηλυκή επιλογή που σμιλεύει την σιλουέτα και την αναδεικνύει πλήρως.

Τopshop φόρεμα, € 38,00 ευρώ

- Ψηλοτάκουνα με λουράκια

Τα συγκεκριμένα παπούτσια, μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά χρώματα και σχέδια. Με μια απλή κίνηση, η θηλυκότητα σας θα εκτοξευθεί αφού τόσο τα πόδια σας όσο και όλο το σώμα σας θα αποκτήσει επιπλέον χάρη.

Ψηλοτάκουνα Mango, € 99,99 ευρώ

- Επενδύστε στα ρούχα με δαντέλα

Τι άλλο υπάρχει πιο σέξι από την δαντέλα για να επιλέξει μια γυναίκα σε μια εμφάνιση της. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μπορείτε να την βρείτε σε όλες τις εκδοχές, υφές και χρώματα. 

Σορτς H&M, € 29,99 ευρώ

- Floral, η κλασική επιλογή

Όποιο στυλ κι αν ακολουθείς, πάντα μπορείς να δώσεις μια λουλουδάτη πινελιά στο ντύσιμο σου. Είτε επιλέξεις κάποιο φουστάνι, είτε κάποιο τοπ ή οτιδήποτε άλλο θες, θα δώσεις extra θηλυκότητα στην εμφάνισή σου.

Δες εδώ, άλλη μια θηλυκή πρόταση που θα λατρέψεις!