Style guide: 7 shopping tips για να αποκτήσεις το τέλειο τζιν

Σίγουρα η πιο σημαντική αναζήτηση του χειμώνα



Αν σκεφτόσουν ένα ρούχο που φοράς πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, ποιο θα ήταν; Μάλλον το αγαπημένο τζιν, γιατί απλά χωρίς αυτό δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Όλες οι γυναίκες χωρίς αμφιβολία το αγαπάμε γιατί εκτός από μια εύκολη επιλογή αποτελεί και αυτό το κομμάτι που ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα, και αυτό από κάθε άποψη μας συμφέρει.

Μπορεί να έχουμε πολλά στην κατοχή μας με το πέρασμα των χρόνων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσα τζιν κι αν έχουμε θα είναι ποτέ αρκετά. Αν ετοιμάζεσαι και πάλι να αρχίσεις τις μαραθώνιες έρευνες για την αναζήτηση του τέλειου τζιν που θα σμιλέψει και θα αναδείξει την σιλουέτα σου, τότε πρέπει να διαβάσεις τα tips που ακολουθούν για να γίνει το έργο σου πιο εύκολο.

1. Κάντε την έρευνα σας.

Mην επιμένετε σε συγκεκριμένες μάρκες και εταιρείες ρούχων. Έξω στην αγορά, υπάρχουν τόσο ενδιαφέρουσες επιλογές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε και εξ' αρχής δεν θα το φανταζόσασταν. Δοκιμάστε αρκετά στιλ και είδη τζιν και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ''γάντι''.

2.  Αγοράστε διπλά.

Mόλις βρείτε το τζιν των ονείρων σας, επενδύστε λίγο περισσότερο και αποκτήστε το διπλά. Γιατί ποτέ  δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, και εσύ θα είσαι απολύτως ήσυχη αφού θα έχεις άλλο ένα τζιν το οποίο θα αντικαταστήσεις στην στιγμή.

3. Έχετε ανοιχτούς τους ορίζοντες σας.

Mπορεί για χρόνια να επιλέγετε συγκεκριμένο στιλ και είδος τζιν, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξει λίγο αυτό. Όταν πάτε σε κάποιο κατάστημα, διαλέξτε πέντε διαφορετικά στιλ τζιν και δοκιμάστε τα. Θα εκπλαγείτε πραγματικά από τα αποτελέσματα, μιας και υπάρχει πιθανότητα να σας πηγαίνουν υπέροχα κάποια τζιν που ούτε το φανταζόσασταν.

4. Μην δίνετε σημασία μόνο στο μπροστινό μέρος του τζιν.

Όσο σημαντική είναι η μπροστινή όψη ενός τζιν, τόσο σημαντική είναι και η πίσω. Γι' αυτό όταν δοκιμάζετε ένα τζιν να το κοιτάτε ολοκληρωτικά όπως θα το παρατηρούν και οι υπόλοιποι όταν κυκλοφορείτε έξω στην καθημερινή σας ζωή.

5. Μην σκέπτεστε ιδιαίτερα το μήκος.

Αν βρείτε ένα τζιν που είναι υπέροχο πάνω σας αλλά έχετε αμφιβολίες για το μήκος του, μην σας πάρει από κάτω. Αποκτήστε το και κάντε ότι αλλαγή θέλετε μετέπειτα.

6. Δώστε σημασία στον αστράγαλο σας.

Mην ξεχάσετε να δώσετε και μια ευκαιρία σε ένα τζιν που αφήνει ακάλυπτο τον λεπτό αστράγαλο σας, διότι είναι μια επιλογή πολύ chic και αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας.

7. Μην δίνετε μεγάλη βάση στο μέγεθος.

Όταν δοκιμάζετε τζιν στο δοκιμαστήριο, έχετε παρατηρήσει ότι σας είναι σχεδόν όλα στενά. Μην στεναχωριέστε πολύ γι' αυτό γιατί όταν θα τα πλύνετε και θα τα φορέσετε πολλές φορές στην συνέχεια θα ανοίξουν, και αυτό συμβαίνει πιο πολύ στα skinny jeans.

Click εδώ για να γίνεις επιτέλους καλή στην γεωμετρία. Ναι η νέες τάσεις θα σε βοηθήσουν!