One Piece 4 ways: Τέσσερα low budget στυλ για το πρώτο ραντεβού

Στη νέα στήλη του #FollowMe μάθε πως να δημιουργήσεις διαφορετικά looks με ένα βασικό κομμάτι.
One Piece 4 ways: Τέσσερα low budget στυλ για το πρώτο ραντεβού



Έχουμε ακούσει τόσες φορές τα αγόρια να μιλάνε για το πώς αυτοί επιθυμούν να εμφανιστούμε στο πρώτο ραντεβού. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι μας θέλουν απλές, άβαφες και ελαφριά αχτένιστες. Βέβαια, όπως είπε και η beauty editor του #FollowMe Δανάη, οι άντρες μάλλον δεν  ξέρουν την αληθινή ερμηνεία του άβαφη και αχτένιστη και σίγουρα δεν εννοούν το τζιν –αυτό που έχουμε από το πρώτο έτος της σχολής- όταν αναφέρονται στο «απλό και καθημερινό ντύσιμο».

Αθηνά Κουτρομάνου

Μετά από πολύ σκέψη και πολύ ανάλυση –τα αγόρια είναι και δύσκολα σε τέτοιες ερωτήσεις- καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι προφανώς και σε θέλει υπέρ στιλάτη, μοντέρνα, λίγο ρετρό, λίγο ρομαντική, λίγο όλα μαζί. Αυτό βασικά που ενδιαφέρει τα αγόρια είναι να μην δείχνεις ότι έχεις προσπαθήσει πολύ και ότι η εμφάνιση σου είναι κάτι που σου βγαίνει αβίαστα και φυσικά. Φυσικά και αυτή δεν είναι μία πρωτότυπη δήλωση, αφού πρόκειται για το πρώτο μάθημα στυλ, τον θεμελιώδη στιλιστικό κανόνα, αυτό που προσπαθείς εδώ και χρόνια να επιτύχεις.

Προφανώς και κανένα αγόρι δεν χρειάζεται να το ξέρει αυτό και όπως είχε πει και η Jennifer Anniston στο Friends «Δεν χρειάζεται να ξέρουν, ότι εμείς ξέρουμε, ότι αυτοί δεν ξέρουν», για αυτό το λόγο σου έχουμε ετοιμάσει 4 διαφορετικά outfits για να διαλέξεις, με βασικό κομμάτι το από μονόχρωμο σκούρο φόρεμα που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας.

Αρχίζουμε λοιπόν:

The fashionista look

Φόρεσε μπότες μέχρι το γόνατο –αγαπημένο must της σεζόν και μία κοντή γούνα και δώσε στο στυλ σου αέρα Kate Moss. Μην ξεχάσεις τα δερμάτινα γάντια γιατί μία σωστή fashionista μας βγάζει πάντα το γάντι.

The romantic look

Oversized σκουλαρίκια και παπούτσια γεμάτα glitter και ετοιμάσου για μία απογευματινή βόλτα στο Μουσείο Ακρόπολης ενώ κοιτάτε μαζί το ηλιοβασίλεμα από τον τελευταίο όροφο. Ολοκλήρωσε το look σου με μία τσάντα σε σχήμα καρδιάς και διάλεξε παλτό σε παστέλ ή κρύα χρώματα όπως το μοβ.

The Bussiness woman

Είσαι σοβαρή αλλά ταυτόχρονα και σέξι, χρειάζεσαι ρούχα σε μαύρο χρώμα με αρκετές δόσεις κόκκινου. Πιάσε τα μαλλιά σου ένα ψηλό κότσο και άσε το βλέμμα σου να τον μαγνητίσει.

The glamorous

Total pastel look γιατί είσαι στη μόδα και clutch bag γεμάτη ημιπολύτιμους λίθους. Απαραίτητα τα high heels για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση και το εκκεντρικό καλσόν. Εμ τι… η Fashionista θα μας κλέψει όλα τα αγόρια;

 

Οι τιμές για τα ρούχα βρίσκονται στην gallery πιο κάτω αλλά παρόλα αυτά αν είσαι οπτικός τύπος, μπορείς να δεις το απόσπασμα για τις στήλες «Shopping Ideas» του JoinUs για περισσότερες λεπτομερειες.