Plus size : Eντυπωσιακά καλοκαιρινά φορέματα για κορίτσια με καμπύλες

Τα ιδιαίτερα prints και σχέδια σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις...
Plus size : Eντυπωσιακά καλοκαιρινά φορέματα για κορίτσια με καμπύλες



Κορίτσια με καμπύλες την προσοχή σας...ακολουθεί άρθρο που σας ενδιαφέρει πολύ. Το καλοκαίρι είναι εδώ και αν ακόμα δεν έχετε αποκτήσει φορέματα κατάλληλα για την εποχή, τότε ήρθε η ώρα να το πράξετε. Αν σκεφτείτε ότι ως επί το πλείστον στις καλοκαιρινές μας διακοπές φοράμε από το πρωϊ έως το βράδυ φορέματα, τότε μάλλον αποτελούν χωρίς δεύτερη σκέψη τα must-have του καλοκαιριού.

Επειδή έχετε μεγάλο στήθος ή πιο γεμάτη περιφέρεια δεν σημαίνει ότι τα σχέδια και τα prints των φορεμάτων πρέπει να υστερούν. Ευτυχώς τόσο στην αγορά όσο και στα e-shop υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στιλ και στον σωματότυπο σας.

Ανάλογα με το σημείο που δεν θέλετε να αναδείξετε τόσο, διαλέξτε το φόρεμα που θα κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει, να δείξει με τον πιο κολακευτικό τρόπο τα καλύτερα σας σημεία. Για παράδειγμα, αν έχετε καλλίγραμμα πόδια και μεγάλη περιφέρεια, τότε σίγουρα ένα φόρεμα πιο κοντό είναι η ιδανική επιλογή. Έχετε μεγάλο και ωραίο στητό στήθος αλλά πιο γεμάτα πόδια; Τότε ένα maxi αέρινο φόρεμα με αποκαλυπτικό στήθος θα σας λύσει το ''πρόβλημα'' στην στιγμή.

Η παρακάτω gallery, θα σας λύσει όλες μα όλες τις απορίες...

Έχεις σώμα κλεψύδρα; Τότε διάβασε εδώ, πως πρέπει να ντύνεσαι!

* Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι από το editorial της ιταλικής Vogue με τα πιο σέξι plus size κορίτσια του modeling.