Πώς θα φορέσεις μίνι φούστα αν είσαι juicy

Ναι και εσύ μπορείς να τη βάλεις!
Πώς θα φορέσεις μίνι φούστα αν είσαι juicyΑν υπάρχει ένα πράγμα που με ενοχλεί είναι οι “κανόνες” στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Δεν υπάρχουν κανόνες και δεν πρέπει να υπάρχουν. Το μόνο που συμβαίνει είναι πως κάτι που ταιριάζει σε σένα δεν σημαίνει ότι ταιριάζει σε μένα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πώς μπορείς να βάλεις μίνι φούστα και ας έχεις μερικά παραπάνω κιλά.

Το σημαντικό είναι να έχεις ωραία πόδια. Όχι, δεν εννοώ να είναι λεπτά και να έχεις το thigh gap. Εννοώ πως η κυτταρίτιδά σου δεν πρέπει να είναι πολύ έντονη, να είναι σφιχτό το δέρμα σου και φυσικά να τα έχεις ενυδατώσει. Οι πιο ωραίοι τρόποι για να βάλεις μίνι φούστα είναι:

Με τακούνια.

Με τα τακούνια ψηλώνει το πόδι σου και φαίνονται πιο λεπτά. Απέφυγε όμως τα τακούνια με λουράκια γύρω από τον αστράγαλο που δεν σε κολακεύουν.

Με σανδάλια χωρίς πολλά λουράκια.

Επειδή όμως δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα με τα τακούνια μπορείς να βάλεις και σανδάλια. Όσο και να σου αρέσουν τα gladiator αυτά δεν σε κολακεύουν πολύ. Προτίμησε εκείνα που δεν έχουν πολλά λουράκια.

Σε “Α” γραμμή.

Η συγκεκριμένη γραμμή σου ταιριάζει τέλεια γιατί τονίζει την μέση (και αν δεν υπάρχει τη δημιουργεί) και δεν πιέζει τα μπούτια σου. Φρόντισε από πάνω να φορέσεις ένα κολλητό τοπ ή έστω ένα που να στενεύει στη μέση για να δημιουργήσεις το σχήμα κλεψύδρας.