Plus size : 8 celebrities με εντυπωσιακό στιλ

Ποιος είπε ότι το στιλ επηρεάζεται από τα μεγάλα μεγέθη;
Plus size : 8 celebrities με εντυπωσιακό στιλ



Τα τελευταία χρόνια τα πρότυπα της πολύ αδύνατης γυναίκας χωρίς καμπύλες και θηλυκότητα έχουν αντικατασταθεί από αυτά που υμνούν το γυναικείο σώμα και βρίσκονται πιο κοντά με την πραγματικότητα.

Τα υποτιθέμενα στερεότυπα έχουν καταρριφθεί με τις plus size celebrity να αποδεικνύουν πως τόσο οι τάσεις όσο και τα χρώματα πάνε σε όλες τις γυναίκες με την προϋπόθεση να τα φορέσουν σωστά. Τι λέτε πάμε να δούμε 8 επώνυμες που τα περιττά κιλά δεν είναι εμπόδιο αλλα προνόμιο;

Robin Lawely : To διάσημο και πανέμορφο plus size μοντέλο, απορρίπτει μια και καλή τον μύθο ότι οι γυναίκες με λίγα παραπάνω κιλά δεν πρέπει να επιλέγουν total white look.

Rebel Wilson : H υπέροχη κωμικός δεν ''κολλάει'' σε κανόνες και περιορισμούς και δείχνει εντυπωσιακή μέσα στο φούξια φόρεμα. Χρώμα λοιπόν κορίτσια!

Khloe Kardashian : Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να έχει χάσει αρκετά κιλά, αλλά ακόμα παραμένει ένα juicy κορίτσι. Η Khloe γνωρίζει πολύ καλά ότι η ψηλόμεση φούστα με το τοπ περασμένο από μέσα, μπορεί να κάνει την σιλουέτα πιιο θηλυκή και αδύνατη,

Adele : Εκτός από μοναδική φωνή η Adele αγαπά και το μαύρο. Η επιλογή του κιμονό μόνο στιλάτη και chic θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Octavia Spencer : H βραβευμένη με Οscar Β' γυναικείου ρόλου ηθοποιός κάνει την διαφορά με το πράσινο φόρεμα που η ενσωματωμένη ζώνη τονίζει τέλεια την περιοχή της μέσης. Έξυπνο!

Ava DuVernay : H Αva είναι από τις πιο καλοντυμένες σκηνοθέτες του Hollywood. Το mix and match ντύσιμο είναι η τέλεια επιλογή για τις plus size γυναίκες. Παίξτε με τη μόδα και τα αποτελέσματα θα είναι φανταστικά.

Melissa McCarthy : H γλυκιά ηθοποιός με black & white look δείχνει classic και όμορφη. 

Tι λές; Την επόμενη φορά που θα ετοιμάζεσαι μπροστά στον καθρέπτη, θα ντραπείς με την επιλογή σου;

Η gallery που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να ντυθείς όπως τα παραπάνω στιλάτα κορίτσια...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Είσαι δυναμική γυναίκα; Μάθε εδώ τα 10 παπούτσια που πρέπει να φοράς!