Κορίτσια με καμπύλες ετοιμαστείτε! Η Melissa McCarthy ετοιμάζει σειρά με plus size ρούχα

Ήξερες ότι το όνειρο της ηθοποιού ήταν να γίνει σχεδιάστρια μόδας;
Κορίτσια με καμπύλες ετοιμαστείτε! Η Melissa McCarthy ετοιμάζει σειρά με plus size ρούχα



Η πρωταγωνίστρια του Bridesmaids, Melissa McCarthy είναι μία ακόμα celebrity ετοιμάζει για εμάς την ολοδικιά της σειρά ρούχων . Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάντοτε ήθελε να γίνει σχεδιάστρια ρούχων –παιδικό όνειρο όλως των κοριτσιών άλλωστε- και ότι πρόσφατα υπέγραψε με την Sunrise Brands (η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται και τα ρούχα Superdry) για να δημιουργήσει μία μοναδική κολεξιόν από plus size και μη ρούχα.

«Είναι κάτι που το κάνω από το γυμνάσιο» ανέφερε η ηθοποιός στο WWD. «Ξάπλωνα στο πάτωμα του δωματίου και χαζεύοντας τεύχη της Vogue και κόβοντας ότι μου άρεσε. Ήταν όλα όσα ήθελα να κάνω στη ζωή μου…Έψαχνα για αρκετά χρόνια παραγωγούς για να μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτή τη συλλογή και αφού κάναμε την συνάντηση με την Sunrise, νιώσαμε ότι ήταν αρκετά αποφασισμένη να αλλάξουν το πεδίο στο κλασικό plus size ρούχο»

Η σειρά θα αποτελείται από sportswear ρούχα για τον χειμώνα του και θα διανεμηθεί σε Καναδά, Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο. Η McCarthy θα ξαναρχίσει τα σκίτσα μετά από πολλά χρόνια απουσίας, όταν παράτησε τα μαθήματά της στο Fashion Institute of Technology, ακολουθώντας το άλλο πάθος της στο stand up comedy.

«Δίνω αρκετή έμφαση στις λεπτομέρειες σαν άτομο και έχω ξεκαθαρίσει ότι θέλω κάθε διαδικασία κατασκευής τον ρούχων να ελέγχεται από εμένα

 

Πηγή: Vogue