Plus size : Tα Τ- shirts που θα δώσουν άλλον αέρα στο casual στιλ σου

Τα έξυπνα και ιδιαίτερα logo τα κάνουν απλά μοναδικά...
Plus size : Tα Τ- shirts που θα δώσουν άλλον αέρα στο casual στιλ σου



Άν ανοίξεις μια γυναικεία ντουλάπα ακόμα και τυχαία, ένα πράγμα που θα παρατηρήσεις εκτός από την τεράστια συλλογή παπουτσιών είναι τα άπειρα t-shirts. Μονόχρωμα, πολύχρωμα με prints και logos είναι λίγα από αυτά που μπορούμε να συναντήσουμε. Τα t-shirts αποτελούν την πιο εύκολη και συνάμα stylish επιλογή που μπορείς να επιλέξεις τόσο σε καθημερινά looks όσο και πιο επίσημα ή βραδινά.

Όταν έχεις κάποια περιττά κιλά ή ακόμα και μεγάλο στήθος, δεν σημαίνει ότι το t-shirt δεν κάνει για εσένα και είναι κάτι απαγορευτικό. Για όλα υπάρχουν μεγέθη και δη έξυπνοι τρόποι ώστε να καλύψεις τυχόν ατέλειες του σώματος σου ή κάποιας συγκεκριμένης περιοχής. 

Μια συμβουλή είναι να επιλέγεις άνετα t-shirts, τα οποία δεν στενεύουν και εν συνεχεία δεν τονίζουν επιπλέον τις περιοχές που δεν θέλουμε να τονίσουμε. Επίσης καλό θα ήταν να δίνεις αρκετή προσοχή στα μανίκια, διότι υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη και εσύ πρέπει να διαλέξεις αυτό που κολακεύει τα χέρια σου χωρίς να σε αφήνει εκτεθειμένη. Σημαντικός παράγοντας για να αναδείξεις ένα t-shirt είνα πως και με ποιους δυνατούς τρόπους μπορείς να το συνδυάσεις. 
 
Παρακάτω θα σου προτείνουμε 3 πιθανούς συνδυασμούς :

- Για ένα καθημερινό πρωϊνό look αλλά με πιο chic πνελιά, φόρεσε το αγαπημένο σου t-shirt, ένα boyfriend τζιν (με σκισίματα ή μη) και ολοκλήρωσε μοναδικά με ψηλοτάκουνες γόβες. Το αποτέλεσμα θα είναι κάτι λιγότερο από ζηλευτό.

- Τώρα που ανοίγει ο καιρός η ψηλόμεση skater φούστα και τα sneakers με σόλα αποτελούν ιδανικοί συνδυασμοί με όποιο t-shirt κι αν έχεις στην κατοχή σου.

- Μια πιο επίσημη πρόταση είναι να συνδυάσεις ένα t-shirt με μια maxi φούστα της επιλογή σας, ψηλά μποτάκια και ένα boho γιλέκο. Βάζουμε στοίχημα ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις.