3 ανοιξιάτικα looks που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα

Τα παστέλ χρώματα και η δαντέλα είναι αυτά που θα σε συντροφεύσουν...
3 ανοιξιάτικα looks που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα



Η αγαπημένη Liz Cherkasova του blog Late Afternoon, ξέρει πολύ καλά πως να μας εντυπωσιάζει με τα outfits που μας παρουσιάζει σχεδόν κάθε μέρα. Έτσι για άλλη μια φορά έκανε την διαφορά και μας έβαλε για τα καλά στο ανοιξιάτικο mood προτείνοντας 3 διαφορετικά outfits που μυρίζουν άνοιξη. Εμπνεύσου και εσύ από την Liz και πάρε ιδέες για τα επόμενα look σου...

1ο look :

Παστέλ με λευκό σημειώσατε χ! Ναι, η κατάλληλη εποχή για να φορέσουμε το αγαπημένο μας λευκό τζιν και δη με σκισίματα επιτέλους ήρθε. Συνδύασε το με λεπτό πουλοβεράκι για τις ψυχρές μέρες και κάνε μια βόλτα με το ποδήλατο σου στην παραλία.

2ο look :

Ρομαντικό με casual στιλ συνδυάζεται; Kι όμως αν γίνει με το σωστό τρόπο, σίγουρα θα ξεχωρίσετε. Διαλέξτε ένα φόρεμα με περφορέ και δαντελένιο σχέδιο σε όποιο παλ χρώμα επιθυμείτε και συνδυάστε το με chic sneakers. Το αποτέλεσμα, θα είναι το λιγότερο μοναδικό!

3ο look :

Ένα πουκάμισο λευκό η ανοιχτό μπλε όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Ήρθε η ώρα να το ανανεώσουμε δένοντας την άκρη του σε ένα μικρό κόμπο προσθέτοντας στο λεπτό μια πιο fun πινελιά στο outfit μας. Μην ξεχάσεις να φορέσεις μια λευκή ημιδιάφανη midi φούστα για να δώσεις μια φρέσκια και chic νότα στο όλο look.

Δες εδώ, περισσότερα outfits της διάσημης blogger για ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση!