5 + 1 στιλιστικά tips που θα σε κάνουν πιο λεπτή στο λεπτό

Οι διάσημες κυρίες παραδίδουν μαθήματα στιλ με έξυπνους τρόπους...
5 + 1 στιλιστικά tips που θα σε κάνουν πιο λεπτή στο λεπτό



Είναι γεγονός ότι υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά το στιλ που μας προσθέτουν επιπλέον όγκο ή μας αδυνατίζουν στην στιγμή. Εμείς αυτή την φορά θα εστιάσουμε σε αυτά τα έξυπνα στιλιστικά tips που φροντίζουν να δείχνουμε με απλού τρόπους πιο αδύνατες και η σιλουέτα μας ειλικρινά να αλλάζει όψη και μορφή. Άλλωστε γι' αυτό αγαπάμε τόσο τη μόδα, γιατί είναι ανεξάντλητη και μπορεί να λύσει εύκολα και πολλές φορές ανέξοδα ότι τυχόν ''πρόβλημα'' κι αν έχουμε.

5+1 tips για να δείξετε πιο λεπτή σε μηδενικό χρόνο :

Zώνη πάνω από blazer :

Προσθέστε μια ζώνη πάνω από το blazer σας, όπως η Olivia Palermo και θα δείτε πως με αυτό τον μαγικό τρόπο η σιλουέτα σας θα δείξει πιο αδύνατη και μαζεμένη. Η αλήθεια είναι ότι το είδαμε σε πολλές πασαρέλες και ήδη ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε και εμείς στην πράξη.

Φορέστε ψηλόμεσα παντελόνια :

Τα συγκεκριμένα παντελόνια έχουν το θετικό να κάνουν πιο μακριά τα πόδια μας και κατ' επέκταση όλο μας το σώμα αποκτά το ύψος που μπορεί να μας λείπει. Πάνε σχεδόν σε όλες τις γυναίκες χαρίζοντας κομψότητα και στιλ με τον πιο απλό τρόπο. H Jessica Alba αποτελεί ιδανικό παράδειγμα, αν και το σώμα της είναι ήδη λεπτό.

Κάθετες ρίγες παντού :

Αν πιστεύετε και θεωρείτε ότι πρέπει να κάνετε την σιλουέτα σας πιο λεπτή, αλλά τα αποτελέσματα της δίαιτας σας φαίνονται μακρινά, τότε παίξτε με τις ρίγες και συγκεκριμένα με τις κάθετες ρίγες,όπως η Sienna Miller. Είτε σε φούστα είτε σε φόρεμα έχουν την ιδιότητα να χαρίζουν ύψος στην στιγμή χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

Μπλε με μαύρο, ο ιδανικός συνδυασμός :

Συνδυάστε το μπλε με το μαύρο όπως εσείς επιθυμείτε και το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα εκτός από super κολακευτικό θα είναι και super chic. Η Victoria άλλωστε το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Moνοχρωμία για πάντα :

Σε οποίο τύπο σώματος κι αν ανήκεις(ακόμα και σε αυτόν της Kim Kardashian), αν επιλέξεις ένα outfit σε ένα και μόνο χρώμα και ειδικότερα όπως σε αυτών του δέρματος, του γκρι και του μπλε τότε θα δεις πόσο κολακευτικό και εντυπωσιακό θα δείξει πάνω σου. Η ισορροπία στο ντύσιμο μας κάνει πάντα καλό, αναδεικνύοντας με τον πιο μοναδικό τρόπο την σιλουέτα μας. 

Επιλέξτε ρούχα με έξυπνα κοψίματα :

Tα λεγόμενα cut - outs που βλέπουμε στα ρούχα, όπως δηλαδήκαι στο φόρεμα της Kate Moss, βρίσκονται με στρατηγική θέση σε συγκεκριμένα σημεία έτσι ώστε να δημιουργούν την ψευδαίσθηση του πιο λεπτού σώματος σε όποια το φοράει.  

Δες εδώ, τι να φορέσεις αν έχει σώμα κλεψύδρα;