Πρώτο ραντεβού : 15 εντυπωσιακά φορέματα για το πρώτο ραντεβού (dream buy)

Τόνισε τα πιο δυνατά σημεία της σιλουέτας σου και κέρδισε το αγόρι των ονείρων σου...
Πρώτο ραντεβού : 15  εντυπωσιακά φορέματα για το πρώτο ραντεβού (dream buy)



Όπως είναι γνωστό όταν έρχεται το καλοκαίρι οι πιο πολλές από εμάς (όσες δεν έχουμε σχέση), ψάχνουμε να γνωρίσουμε τον απόλυτο έρωτα του καλοκαιριού και όχι μόνο. Και όταν βρούμε το αγόρι που μας αρέσει και μας ζητήσει να βγούμε ραντεβού, ένα ερώτημα τριγυρνάει στο μυαλό μας και δεν μας αφήνει λεπτό στην ησυχία μας και είναι το γνωστό : ''Kαι τώρα τι θα βάλω στο πρώτο ραντεβού;''.

Πολύ σημαντικό θέμα, αφού μετά το πρώτο κλικ και την ανταλλαγή τηλεφώνων, η πρώτη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά και θα μείνει για πάντα στο μυαλό του άλλου. Μια ιδανική λύση που μπορούμε όλες να επιλέξουμε χωρίς να προσθέσει και άλλο άγχος, είναι το αγαπημένο φόρεμα. Χαριτωμένο, το βρίσκουμε σε άπειρα σχέδια και μπορούμε άνετα να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει τέλεια στο δικό μας στιλ και προσωπικό γούστο.

Ένα μυστικό για να ξεχωρίσουμε είναι το φόρεμα που θα διαλέξουμε για το πολυπόθητο ραντεβού, είναι να αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία της σιλουέτας μας, με chic και κομψό τρόπο. Αν αποφασίσουμε ότι θέλουμε να δείξουμε το υπέροχο στήθος μας, καλό θα ήταν να μην επιλέξουμε super mini φόρεμα, και το αντίθετο. Άρα κορίτσια παν μέτρον άριστον...
Η παρακάτω gallery θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε στο κορίτσι των ονείρων του...

Δες εδώ, τα καλύτερα jelly shoes της αγοράς!