Δημοψήφισμα: Το ρούχο κάνει την ψυχολογία! Πώς να ντυθείς για να νιώσεις καλύτερα

Βγάλε το μαύρο από τη ντουλάπα και φόρεσε χρώμα, χρώμα, χρώμα...
Δημοψήφισμα: Το ρούχο κάνει την ψυχολογία! Πώς να ντυθείς για να νιώσεις καλύτερα



Γυναικείο site είμαστε και γι' αυτό τον λόγο δεν θα μπορούσαμε, ακόμα και λόγω πολιτικών εξελίξεων, να μην ασχοληθούμε με τη μόδα που τόσο αγαπάμε. Αυτή τη φορά όμως θα κάνουμε λόγο για το πως ένα ρούχο ή ντύσιμο μπορεί να αλλάξει εξ' ολοκλήρου την ψυχολογία σου με αποτέλεσμα να νιώσεις καλύτερα και φυσικά να είσαι στιλάτη παντός καιρού και περιστάσεων.

Θα σου προτείνουμε λοιπόν απλά πράγματα, να επιλέξεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, να κρύψεις κάποια άλλα βαθιά μέσα και φυσικά να φορέσεις το πιο μεγάλο σου χαμόγελο, αυτό που σε κάνει να δείχνεις όμορφη και μοναδική. Τόσο απλό!

Για να δούμε μαζί τα στιλιστικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για καλύτερη ψυχολογία :

- Όσο κι αν αγαπάς το ΜΑΥΡΟ, καλό θα ήταν να το αποχωριστείς για λίγο. Θες δεν θες το μαύρο είναι ένα χρώμα (αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι) που όσο chic επιλογή κι αν είναι, δεν σου βγάζει θετικά και χαρούμενα συναισθήματα. Και αυτές τις μέρες έχουμε ανάγκη από αυτά τα συναισθήματα.

- Κεφάλαιο ΧΡΩΜΑ! Το λένε και οι καλύτεροι ψυχολόγοι, το χρώμα και συγκεκριμένα το έντονο χρώμα μπορεί να παίξει σημαντικό και βασικό ρόλο τόσο στη διάθεση όσο στην γενικότερη ψυχολογία ενός ανθρώπου. Δημιούργησε outfit και ντυσίματα με πρωταγωνιστές ένα και δύο έντονα χρώματα ή ακόμα καλύτερα διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και ντύσου από πάνω με αυτό, προσθέτοντας extra bonus βαθμούς στην διάθεση σου.

- Δώσε βάση στα ΑΞΕΣΟΥΑΡ. Αν είσαι οπαδός του minimal και όχι της υπερβολής όσον αφορά το στιλ σου. Κάθε μέρα που ολοκληρώνεις το ντύσιμο σου, κατευθύνσου προς τον καθρέπτη σου και πρόσθεσε αξεσουάρ του δικού σου γούστου και αισθητικής. Καπέλα, ζώνες, statement κολιέ, ιδιαίτερα σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και γυαλιά ηλίου είναι ικανά να μεταμορφώσουν το look σου αλλά και την ψυχολογία σου στο λεπτό.

- Θυμήσου την ΣΕΞΙ πλευρά σου, που είτε έχεις κρυμμένη κάπου μέσα σου ή με τα χρόνια έχεις ξεχάσει. Σέξι φορέματα, φούστες και ψηλοτάκουνα, θα κάνουν την εμφάνιση σου θηλυκή και την διάθεση σου στα ύψη αφού τα κοπλιμέντα στον δρόμο θα δίνουν και θα παίρνουν.

- Κάνε τα PRINTS τις νέες κολλητές σου φίλες. Floral, ριγέ, πουά και όποιο μοτίβο κι αν επιλέξεις εκτός από την χαρούμενη νότα στο στιλ σου, θα δώσεις νιώσεις και εσύ ίδια χαρούμενη. Ένα φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα στο πιο εντυπωσιακό print αρκεί για να κάνεις την διαφορά.

- Φόρεσε ΡΟΥΧΑ που ξέρεις ότι σου πηγαίνουν και κολακεύουν την σιλουέτα σου. Όταν νιώθεις σιγουριά μέσα στα ρούχα που φοράς τότε η αυτοπεποίθηση και η καλή ψυχολογία θα είναι στα ύψη.

Ακολούθησε όλα τα παραπάνω και θα δεις ότι ακόμα και ένα ρούχο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου...Και αυτή την στιγμή όλα παίζουν ρόλο!

Δες εδώ, 7 τρόπους να ανανεώσεις την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου, χωρίς να ξοδέψεις...ούτε 1 ευρώ!