Style guide : 7 φορέματα που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει δοκιμάσει στην ζωή της

Εσύ τα έχεις όλα;
Style guide : 7 φορέματα που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει δοκιμάσει στην ζωή της



Φόρεμα! Μιλάμε ίσως για το πιο γνωστό και πολυφορεμένο ρούχο των γυναικών που λατρεύουν να φορούν από το πρωϊ έως το βράδυ. Από την καθημερινότητα μέχρι τις επίσημες εμφανίσεις μας, το φόρεμα αποτελεί την 1η και πολλές φορές τη μοναδική επιλογή για να εντυπωσιάσουμε και φυσικά να ξεχωρίσουμε.

Το ήξερες όμως ότι υπάρχουν 7 είδη φορεμάτων που όλες μας πρέπει να δοκιμάσουμε έστω και για μια φορά στην ζωή μας; Αν όχι δες ποια είναι αυτά αναλυτικά :

1. To maxi φόρεμα :  Φοριέται από το πρωϊ έως το βράδυ και έχει την μαγική ιδιότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με το στιλ της κάθε γυναίκας.

2. To επίσημο φόρεμα : Είναι αυτό που σε γάμους και βαπτίσια θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και θα εντυπωσιάσεις τους πάντες.

3. Το φόρεμα για την δουλειά : Όταν έχεις επίσημο ραντεβού στη δουλειά σου, ένα τέλειο φόρεμα που αναδεικνύει την σιλουέτα σου, θα σου χαρίσει extra πόντους για την συμφωνία που θα κλείσεις.

4. Το λευκό φόρεμα με δαντέλα : Δεν νοείται καλοκαίρι χωρίς το κλασικό λευκό με λεπτομέρειες δαντέλας φόρεμα. Παίξε με τα αξεσουάρ και δώσε το χρώμα και το στιλ που επιθυμείς.

5. To coctail φόρεμα : Για ειδικές περιστάσεις όπως για ένα ποτό με το αγόρι σου και ένα πάρτυ, ένα coctail σέξι φόρεμα είναι ότι πιο εντυπωσιακό να φορέσεις.

6. To μικρό μαύρο φόρεμα : Το γνωστό LPD (little black dress), είναι σέξι, κλασικό και ότι πρέπει για τις ημέρες που νομίζεις ότι δεν έχεις τίποτα να βάλεις.

7. To πρωϊνό φόρεμα :  Ένα φόρεμα το οποίο μπορεί να φορεθεί το πρωϊ, είναι άνετο και stylish, δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου.

Δερμάτινο σορτς το καλοκαίρι; Δες εδώ, 3 συνδυασμούς για να το δοκιμάσεις!