Μικρά και ανέξοδα tips για να πας το στυλ σου ένα βήμα μπροστά

Έξι συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς.
Μικρά και ανέξοδα tips για να πας το στυλ σου ένα βήμα μπροστά



Αν η ντουλάπα σου αποτελείται κυρίως από basic κομμάτια τότε σίγουρα θα δυσκολεύεσαι να κάνεις το outfit σου να ξεχωρίζει. Ευτυχώς όμως αλλάζοντας κάποιες λεπτομέρειες χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ μπορείς να ανανεώσεις το στυλ σου. Δεν με πιστεύεις; Διάβασε παρακάτω έξι τρόπους που θα σε κάνουν αμέσως πιο fashionable.

● Το κλασσικό πουκάμισο είναι πολύ αυστηρό και κλασσικό. Δεν ταιριάζει τόσο στην ηλικία σου αλλά αναγκαστικά πρέπει να το φοράς στη δουλειά. Δοκίμασε να γυρίσεις τα μανίκια μέχρι τον αγκώνα και αμέσως θα έχεις ένα πιο χαλαρό επίσημο αποτέλεσμα.

● Θέλεις να βάλεις το τζιν σου αλλά να βάλεις και τα αγαπημένα σου τακούνια από κάτω. Επειδή αυτό θα είναι το highlight όλης της εμφάνισής σου γύρισε δύο φορές το μπατζάκι ώστε ο αστράγαλος να είναι ακάλυπτος.

● Θέλεις τα ρούχα σου να δείχνουν πιο ακριβά; Αντί να φορέσεις το σακάκι κανονικά ρίξ'το στους ώμους σου όπως σε σκεπάζει η γιαγιά με την μάλλινη ζακέτα.

● Τα crop tops είναι πάρα πολύ ωραία και κολακεύουν τη σιλουέτα αν συνδυάζεται με κάτι ψηλόμεσο. Τι γίνεται αν είναι όμως όλα τα κοντά μπλουζάκια σου στα άπλυτα; Τότε μπορείς να δέσεις τα basic t-shirt σε σε κόμπο. Crop top με τσαχπινιά!

● Δοκίμασε να βάλεις τη μισή μπλούζα στο παντελόνι σου. Δίνει ένα πιο cool και σύγχρονο αέρα μέχρι και στο πιο βαρετό outfit!

● Τέλος, το αξεσουάρ που θα σου δημιουργήσει την τέλεια μέση είναι η ζώνη. Φόρεσε μια λεπτή καμπαρτίνα πάνω από το φόρεμά σου και πάνω από την καμπαρτίνα μια ζώνη!