Fashion sport girl : Δες τα πιο εντυπωσιακά must have για την παραλία

Τι και αν κάνεις surf ή jet-ski, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είσαι στιλάτη... Δες το ρεπορτάζ αγοράς!
Fashion sport girl : Δες τα πιο εντυπωσιακά must have για την παραλία



Κάποιες κοπέλες το καλοκαίρι ξεκουράζονται στις ξαπλώστρες κάνοντας για ώρες ηλιοθεραπεία και διαβάζοντας τα αγαπημένα τους μυθιστορήματα. Όμως υπάρχουν και εκείνες που δεν κάθονται στιγμή στην παραλία μιας και αυτό που τους ''ξεκουράζει'' είναι η ενασχόληση με τα σπορ, απλά ή πιο extreme, μέσα στην θάλασσα είτε στην άμμο.

Beach volley, jet ski, ρακέτες και surf είναι λίγα από αυτά που αγαπούν τα extreme sport girls και εμείς δεν χορταίνουμε να της θαυμάζουμε. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε γνωρίζεις καλά ότι το στιλ πρέπει να είναι συμβατό με τα χόμπι και τα σπορ που ακολουθείς. Ευτυχώς φέτος η μόδα έχει φροντίσει για εσένα αφού το sporty chic στιλ έχει αποδειχτεί hot trend ήδη από τον χειμώνα.

Πριν κάνεις τις αγορές σου, καλό θα ήταν να σκεφτείς παράγοντες όπως η ζέστη, ο ήλιος και το νερό τα οποία θες δεν θες θα γίνουν οι νέοι σου κολλητοί το φετινό καλοκαίρι. Έτσι στην επιλογή τόσο των ρούχων όσο και των αξεσουάρ αυτό που οφείλεις να ζητάς είναι η άνεση, τα λεπτά υφάσματα και εννοείται το ξεχωριστό στιλ. Τζόκεϊ καπέλα, γυαλιά ηλίου, flat παπούτσια, ολόσωμα μαγιό και ιδιαίτερα playsuit και top είναι κάποια από αυτά που πρέπει να μπουν στην τσάντα παραλίας.

Λατρεύεις το καλοκαίρι στην πόλη; Δες εδώ, πως να ντυθείς και φυσικά να πετύχεις το ιδανικό city style,

Για τα υπόλοιπα, κάνε click στην παρακάτω gallery (Οι τιμές ενδέχεται να τροποποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων)!