Καλεσμένη σε pool party; Εντυπωσιάσε τους πάντες με το στιλ σου

Χόρεψε σε τρελούς ρυθμούς πιο stylish από ποτέ...
Καλεσμένη σε pool party; Εντυπωσιάσε τους πάντες με το στιλ σου



Σε έχουν καλέσει για να παρευρεθείς σε pool party και δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις; Δεν είσαι μόνη. Τον Αύγουστο έχουν γενέθλια πολλά λιονταράκια και η ιδέα ενός πάρτυ γενεθλίων δίπλα σε πισίνα φαντάζει ιδανική, ιδιαιτέρως τις μέρες του καύσωνα. Πολλές φορές στην πρόσκληση που θα λάβεις υπάρχει περίπτωση να αναγράφεται κάποιο συγκεκριμένο dress code και άλλες φορές όχι. Αν λοιπόν δεν θα πας σε θεματικό pool party και το ντύσιμο είναι στα χέρια σου, τότε τα πράγματα είναι απλά.

Το θετικό σε τέτοιου είδους πάρτυ είναι ότι είσαι ελεύθερη να επιλέξεις ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα (αφού θα χορέυεις συνέχεια!), έχοντας πάντα στο μυαλό σου τον χρυσό κανόνα : ''Ντύσου για να εντυπωσιάσεις''. Πηγαίνοντας σε ένα pool πάρτυ ο σκοπός σου δεν είναι να αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα, άρα η πισίνα είναι το τέλειο μέρος να φορέσεις ότι ιδιαίτερο ή εκκεντρικό έχεις τόσο σε ρούχο όσο και σε αξεσουάρ και να πετύχεις το τέλειο pool style.

Στα αγαπημένα σου must-have πρέπει να συμπεριλάβεις παιχνιδιάρικα γυαλιά ηλίου που δεν θα σε αφήσουν να περάσεις απαρατήρητη, καυτά σορς, εντυπωσιακά μαγιό (ολόσωμα ή μπικίνι) που θα αναδείξουν μοναδικά την σιλουέτα σου, όπως επίσης σανδάλια και flat παπούτσια που θα σου επιτρέψουν να χορεύεις με τις ώρες με στιλ. Φυσικά μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου καπέλο και κάποιο gilry αξεσουάρ μαλλιών.

Για περισσότερη έμπνευση, απόλαυσε παρακάτω την gallery που θα σε μετατρέψει στην πιο στιλάτη και εντυπωσιακή καλεσμένη του pool party.

(Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων).

Σου αρέσουν τα extreme sports; Δες εδώ, πως να ντυθείς στην παραλία.