Λευκά αξεσουάρ : 10 διαφορετικά σχέδια για επιπλέον φρέσκο και stylish αέρα

Τι λες; Θα τα προσθέσεις στη λίστα με τα must-have σου;
Λευκά αξεσουάρ : 10 διαφορετικά σχέδια για επιπλέον φρέσκο και stylish αέρα



Κεφάλαιο αξεσουάρ! Γνωρίζεις πολύ καλά πως ένα outfit χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια θεωρείται ''γυμνό'' και μισό. Ακόμα και έτσι έρχεται εκείνη η στιγμή που τα αξεσουάρ που συνήθως επιλέγεις, τα θεωρείς πια βαρετά και πολυφορεμένα.

Κάπου εκεί εμφανίζεται η μόδα και οι νέες τάσεις της και ανανεώνουν το στιλ σου στη στιγμή, πηγαίνοντας το ένα βήμα παραπέρα. Τέτοιο ρόλο φαίνεται πως θα παίξει και το νέο trend και δεν είναι άλλο από τα λευκά αξεσουάρ. Μετά τα λευκά sneakers, σειρά έχουν και τα αξεσουάρ να ντυθούν με το πιο φρέσκο, minimal και stylish χρώμα (αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι) και να πρωταγωνιστήσουν τόσο στα καθημερινά όσο και στα επίσημα look σου.

Λευκές τσάντες, κοσμήματα, καπέλα, παπούτσια και αξεσουάρ μαλλιών αρκούν για να δώσουν κάθε φορά που τα προσθέτεις σε ένα look σου, ένα φρέσκο, σύγχρονο και στιλάτο αέρα.

Επέλεξε τα λευκά αξεσουάρ με γκρι ρούχα (hot συνδυασμός), με μαύρα maxi φορέματα, ροζ co-ord σύνολα και look με καφέ αποχρώσεις. Αν θες να εμπνευστείς λίγο αλλά και να πάρεις μια ιδέα για ποια αξεσουάρ κάνουμε λόγο, τότε η gallery που ακολουθεί έχει φτιαχτεί για εσένα.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Ρίξε εδώ μια ματιά στα πιο εντυπωσιακά και στιλάτα λεεκά παπούτσια. Απλά θα ξετρελαθείς!