Μόδα χειμώνας 2016: 4 look που συνδυάζουν άνεση και στιλ

Τι λες; Θα τα δοκιμάσεις;
Μόδα χειμώνας 2016: 4 look που συνδυάζουν άνεση και στιλ



 Κάθε μέρα τρέχουμε να προλάβουμε όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις και μέσα σε όλα αυτά εμείς οι γυναίκες πρέπει να είμαστε περιποιημένες και στιλάτες. Πως θα γίνει όμως αυτό; Τα πράγματα είναι απλά, για να είσαι πάντα εντυπωσιακή πρέπει να συνδυάσεις 2 πράγματα, την άνεση (που τόσο αναζητούμε) και φυσικά το στιλ.

Για άμεση έμπνευση check τα 4 super cozy και chic look που ακολουθούν και πάρε ιδέες :

1. Ένα comfy πουλόβερ, ένα κολάν, ένα γούνινο jacket και ένα ζευγάρι γούνινες μπότες αποτελούν τα ιδανικά κομμάτια για το πιο cozy outfit. Aνάλογα με το κρύο πρόσθεσε και ένα χαριτωμένο σκουφάκι και κάνε την διαφορά.

2. Wow! Eίναι εκπληκτικό το πόσο στιλάτο ντύσιμο μπορείς να πετύχεις αν συνδυάσεις μια loose ολόσωμη χρώμα (σε ''ζεστή'' απόχρωση) και ένα μακρύ minimal παλτό! Για ακόμα πιο stylish αποτέλεσμα μην κλείσεις το παλτό σου (αν αντέχεις το κρύο!).

3. Αφού τα ψηλόμεσα παντελόνια έχουν επιστρέψει τόσο δυναμικά, φόρεσε την αγαπημένη σου εκδοχή και ολοκλήρωσε το cozy & chic look με ένα ζιβάγκο σε έντονο χρώμα (περασμένο μέσα από το παντελόνι, πως θα το αναδείξεις αλλιώς;) και ένα μαύρο κοντό δερμάτινο jacket. Υπέροχο!

4. Aγαπημένο outfit το τελευταίο! Σε ένα και μόνο ντύσιμο προσπάθησε να συνδυάσεις πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε. Μέσα σε όλα αυτά, μην ξεχάσεις να επιλέξεις ζεστά και cozy ρούχα και αξεσουάρ!

Tα παραπάνω street style look είναι η απόδειξη ότι η άνεση με το στιλ μπορούν να συνδυαστούν άψογα.

Φωτογραφίες : Style du Monde.

Δες εδώ τα 10 must-have κομμάτια που πρέπει να δοκιμάσεις αυτές τις γιορτές!