Μόδα χειμώνας 2016: 3 τρόποι να φορέσεις το γούνινο jacket

To κρύο τώρα αντιμετωπίζεται με στιλ...
Μόδα χειμώνας 2016: 3 τρόποι να φορέσεις το γούνινο jacket



Γούνινο jacket! Τα προηγούμενα χρόνια το είχαμε συνδέσει με επίσημες και βραδινές εμφανίσεις, τώρα όμως φαίνεται τα πράγματα να έχουν αλλάξει, αφού σιγά-σιγά αποδεικνύεται στο απόλυτο must-have του χειμώνα.  Όλα τα καταστήματα και τα e-shop έχουν γεμίσει με τζάκετ από οικολογική γούνα σε ότι υφή και χρώματα μπορείς να φανταστείς και σε περιμένουν να τα αποκτήσεις για ένα μοναδικό και ξεχωριστό στιλ.

Και επειδή ξέρω ότι δυσκολεύεσαι να σκεφτείς πως θα το εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο, δες παρακάτω 3 ιδανικούς συνδυσαμούς που θα σε ξετρελάνουν :

1. Πολύχρωμο γούνινο jacket συνδυασμένο με τζιν; Κι όμως! Ανανέωσε το casual στιλ σου με ένα ιδιαίτερο jacket από οικολογική γούνα και κάνε την διαφορά. Για το υπόλοιπο σύνολο, ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, μια minimal μεσαίου μεγέθους τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες είναι αρκετά και ιδιαιτέρως chic!

2. H συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή είναι από μόνη της μια ολοκληρωμένη τάση. Ο συνδυασμός του σπορ ντυσίματος με τα πιο επίσημα ρούχα και αξεσουάρ είναι hot και θα τον δοκιμάσεις. Επίλεξε ένα τζάκετ σε ροζ απόχρωση και συνδύσε το με ένα γκρι πουλόβερ, ένα μπλε παντελόνι και μια κρεμαστή τσάντα. Φυσικά τα λευκά sneakers δεν πρέπει να λείπουν από το outfit!

3. Aν πάλι θέλεις ένα look που από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου να φοράς το γούνινο jacket, τότε ο 3ος συνδυασμός είναι για εσένα αποκλειστικά. Χρησιμοποίησε την τεχνική του layering και κάτω από το γούνινο τζάκετ φόρεσε ένα μαύρο blazer και ένα λευκό tank top. Στην συνέχεια, ολοκλήρωσε με ένα casual τζιν και μαύτα ψηλοτάκουνα ankle μποτάκια! Τώρα που κάνει αρκετο κρύο, ένα stylish σκουφάκι είναι must-have.

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες!

Απόκτησε τώρα - που είναι ακόμα σε ισχύ οι εκπτώσεις - και δοκίμασε τον αγαπημένο σου συνδυασμό!

The perfect layering : Δες εδώ 15 εντυπωσιακά jacket για μοναδικό στιλ!