Instagram : 10 σημαντικά tips για να κάνεις τις φωτογραφίες σου πιο εντυπωσιακές

Mικρές συμβουλές για πολλά likes...
Instagram : 10 σημαντικά tips για να κάνεις τις φωτογραφίες σου πιο εντυπωσιακές



Eίναι γεγονός ότι κάποια στιγμή η έμπευση σταματά ή έστω μειώνεται αισθητά. Ειδικότέρα όταν έχουμε να κάνουμε με τις φωτογραφίες του instagram, τότε έρχεται η μέρα που δεν ξέρουμε τι φωτογραφία να ανεβάσουμε, πως να ποζάρουμε και τι φίλτρα να χρησιμοποιήσουμε. Όλα αυτά μέχρι τώρα, μιας και τα 10 tip που ακολουθούν θα βοηθήσουν την φαντασία σου και θα κάνουν τις φωτογραφίες πιο εντυπωσιακές και ελκυστικές. Για πάμε μαζί να πάρουμε ιδέες!

1. Double trouble

Φτιάξε ένα κολάζ με 2 φωτογραφίες του look σου για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Από τη μια για παράδειγμα μπορείς να δείχνεις το ντύσιμο σου από μπροστά και στην άλλη ή να το δείχνεις απο το πλάι, ή απλά να εστιάσεις σε κάποιο αξεσουάρ σου.

2. Sunset

H ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι η ιδανική ώρα για να βγάλεις τις πιο ατμοσφαιρικές φωτογραφίες. Και το καλύτερο; Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κανένα φίλτρο!

3. Τhe real camera 

Σε μια mirror selfie, κράτησε την φωτογραφική σου και όχι ττο κινητό σου. Θυμήσου ότι και η φωτογραφία θα είναι καλύτερη και εσύ θα κάνεις την διαφορά από τους υπόλοιπους.

4. Νormal is better

Σίγουρα όταν σε βγάζουν φωτογραφία έχεις παραπάνω από 1 λήψη στο κινητό σου. Διάλεξε λοιπόν την πιο αυθόρμητη και λιγότερα στημένη και ανέβασε την στη στιγμή.

5. Μονοχρωμία

Σε μια και μόνο φωτογραφία σου, επίλεξε για πρωταγωνιστή ένα και μόνο χρώμα. Αποκλείεται η photo σου να μην ξεχωρίσει και να κάνε την διαφορά.

6. ''Κάτσε καλά''

Enough με τις όρθιες πόζες. Έστω και μια φορά κάτσε κάπου με όμορφο τρόπο και τράβηξε μια από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες σου.

7. Graffitti love

Κλασική επιλογή αλλά ποτέ βαρετή μιας και κάθε graffitti αποτελεί και μια ξεχωριστή δημιουργία. Πόζαρε μπροστά του, βγάλε selfie ή φωτογράφισε ένα αξεσουάρ σου, πάντα με φόντο το graffitti. 

8. Back it up

Φοράς ένα φόρεμα ή ένα τοπ που αφήνει την πλάτη σου ακάλυπτη; Τότε μην περιμένεις άλλο, ''ανέβασε'' την στα social media και περίμενε βροχή από likes.

9. Beautiful walls and floors

Κάτσε μπροστά από έναν ιδιαίτερο τοίχο ή πάτωμα, ή και τα 2 και τράβηξε φωτογραφίες που θα κερδίσουν άπειρα likes!

10. Τake a walk

Πες bye bye στις στημένες πόζες και ανάδειξε το ντύσιμο σου περπατώντας. Τόσο απλό!

Μάθε εδώ τα top 18 fashion hashtag που πρέπει να γνωρίζεις (και δεν εννοούμε το #ootd)