Πάσχα 2016 : Που θα πας το Πάσχα; Αν πας σε νησί, εδώ θα βρεις ta must have της βαλίτσας σου

Εδώ θα βρείς τα 10 must have της βαλίτσας σου...
Πάσχα 2016 : Που θα πας το Πάσχα; Αν πας σε νησί, εδώ θα βρεις ta must have της βαλίτσας σου



Πάσχα σε νησί λοιπόν, σίγουρα θα περάσεις τέλεια, βόλτες στην παραλία, παραθαλάσσια ταβερνάκια, γραφικά σοκάκια, μόνο στην σκέψη μου μυρίζει το θαλασσινό αεράκι.

Φτάνει το παραμύθι τώρα, ξέρω είσαι λίγο αγχωμένη με τον καιρό, τι θα φορέσεις, τι θα πάρεις μαζί σου, και αν έχει κρύο; Άν θα βρέξει; Μην τρελαίνεσαι!

Επειδή και εγώ σε νησί θα πάω, και ένα άγχος το έχω, έκατσα και οργάνωσα τι θα πάρω μαζί μου, για να με σώσει σε μια κακή μέρα, χωρίς να είμαι ούτε πολύ χειμωνιάτικη, ούτε πολύ καλοκαιρινή. Και πώς θα γίνει αυτό;

Βρήκα τα 10 must have που σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα μου. 

Ας αρχίσουμε λοιπόν με το αγαπημένο σε όλες μας bomber jacket, σε ουδέτερο χρώμα για να πηγαίνει με όλα, συνεχίζουμε με ένα απλό jean σορτσάκι, φυσίκα ένα ζευγάρι sneakers, οποσδήποτε ένα χρωματιστό παντελόνι (θυμήσου το θέμα με τα πολύχρωμα παντελόνια εδώ), μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα κιμόνο, θα σε προστατέψει όσο μπορεί από την ψύχρα (δες το θέμα με τα κιμονό εδώ για να πάρεις ιδέες), και φτάσαμε στο Μεγάλο Σάββατο και στην Ανάσταση, εγώ προσωπικά έχω επιλέξει ένα μακρυμάνικο σε κόκκινο χρώμα playsuit (δεν είναι καθόλου κλισέ), συνέχισε με ένα μακρυμάνικο floral μακρύ ή μίντι φόρεμα και τελειώνεις με εσπαντρίγιες σε ουδέτερη απόχρωση για να μην σε δεσμέυσει.

Ελπίζω να σε βοήθησα, αλλά για να σε βοηθήσω παραπάνω, σου ετοίμασα μια gallery με τα must have items που θα πρέπει να έχει η βαλίτσα σου για φέτος το Πάσχα!