Μόδα Άνοιξη 2016 : To λευκό πουκάμισο είναι το μυστικό για να είσαι stylish στη ζέστη

Έμπνευση μας, η εμφάνιση της Tilda Swinton στην Κούβα...
Μόδα Άνοιξη 2016 : To λευκό πουκάμισο είναι το μυστικό για να είσαι stylish στη ζέστη



Πριν λίγες μέρες ο οίκος Chanel, πραγματοποίησε ένα μοναδικό fashion show στην Κούβα που θα μείνει στην ιστορία. Η Gigele Bundchen, σύσσωμη η οικογένεια Kardashian και φυσικά η μούσα του οίκου, η ηθοποιός Tilda Swinton, ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν αυτή τη ιδιαίτερη επίδειξη. 

Εκτός απο το υπέροχο σκηνικό, το μάτι μας έπεσε στην στιλιστική επιλογή της Swinton. Με παραπάνω από 25 βαθμούς κελσίου η ηθοποιός φόρεσε ένα λευκό βαμβακερό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μαύρη σατέν μίντι φούστα και πλατφόρμες απο το ίδιο ύφασμα. Η κίτρινη βεντάλια στα χέρια ταίριαξε ιδανικά με το #mood της Κούβας. 

Αλλά αλήθεια γιατί επέλεξε λευκό πουκάμισο, ενώ είχε πολλή ζέστη;

Και όμως η Tilda έκανε την τέλεια κίνηση ή καλύτερα πραγματοποίησε μια κίνηση ματ. Και αυτό γιατι όσο παράξενο και αν σου φαίνεται, το (βαμβακερό!) λευκό πουκάμισο εκτός από το άσπρο, που από μόνο του δεν έλκει την ζέστη και στον ήλιο, το βαμβάκι ως υλικό είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες. Κάτι που κάνει το πουκάμισο super άνετο και αέρινο. 

Επίσης το λευκό πουκάμισο εκτός απο ιδανική λύση για την ζέστη, είναι και μια ''βάση'' για να δημιουργήσεις πολλά και εντυπωσιακά outfit. Όπως ακριβώς έκανε και η Swinton, η οποία διάλεξε το white shirt ως το ήσυχο μέρος του look και επίλεξε ιδιαίτερα αξεσουάρ αλλά και μακιγιάζ, με το κραγιόν στην απόχρωση του τριαντάφυλλου να κάνει την διαφορά. Μπράβο Tilda!

Όπως έχεις καταλάβει, η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού το style icon Audrey Hepburn ήταν απο τις πρώτες star που φόρεσαν λευκό πουκάμισο στη ζέστη. Γι' αυτό μην βιάζεσαι να βάλεις το πουκάμισο σου με τα χειμωνάτικα. Θα το χρειαστείς άμεσα, πάμε στοίχημα;

Προσοχή, επειδή σήμερα τα καταστήματα είναι ανοιχτά, δες εδώ 6 item που αξίζει να αποκτήσεις!