Style guide : Θα πας στην εξοχή το ΣΚ; Δες τα 5 outfits που θα χρειαστείς

Πήγαινε στο χωριό σου και πέρασε ένα τέλειο (&stylish) Σαββατοκύριακο!
Style guide : Θα πας στην εξοχή το ΣΚ; Δες τα 5 outfits που θα χρειαστείς



Κουράστηκες, βαρέθηκες, θέλεις να τα βροντήξεις όλα κάτω και να φύγεις; Δεν χρειάζεται να τα βάζεις με όλους και με όλα. Προγραμμάτισε απλώς ένα διήμερο στην εξοχή και τη Δευτέρα με το καλό θα επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου... άλλος άνθρωπος. Θα απολαύσεις τον καθαρό αέρα, θα ξεκουραστείς πραγματικά και πολυ καλά θα κάνεις. Εμείς είμαστε μαζί σου, για αυτό σκεφτήκαμε τι δεν θα πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σου (εκτός από τα εντομοκτόνα).

Γενικά βασικό στοιχείο του λεγόμενου country style είναι σίγουρα τα denim, σε φούστες, σορτς και παντελόνια, συνδυασμένα με tops. Φυσικά το σήμα κατατεθέν του country δεν είναι άλλο από το καρό, άρα μην ξεχάσεις να το εντάξεις και αυτό στο στιλ σου. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες ή sneakers! Φυσικά δεν μπορεί να λείπει από το σύνολό σου η τσάντα, backpack ή cross body πρέπει να είναι μέσα στην βαλίτσα σου.

Φτιάξαμε 5 outfits που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα σου αν πάς στην εξοχή για αναζωογονητικό Σαββατοκύριακο! Δες την gallery!

Aγαπάμε jumpsuit! Tα 10 καλύτερα σχέδια που θα λατρέψεις!