Τι να φορέσεις για να βγεις με τις φίλες σου

Δες τα πιο θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να δοκιμάσεις...
Τι να φορέσεις για να βγεις με τις φίλες σου



8 Mαρτίου σήμερα, η ημέρα της γυναίκας είναι εδώ και εμείς δεν έχουμε παρά να την γιορτάσουμε και να θυμηθούμε πόσο σημαντικές είμαστε τόσο για τους άντρες όσο και για τον ίδιο μας τον ευατό.

Και επειδή μια μέρα είναι μόνο είναι μέσα στον χρόνο, φροντίστε να την διασκεδάστε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε. Είτε κανονίσετε να βγείτε για έναν απλό καφέ με τις φίλες σας είτε να γλεντήσετε το βράδυ, τολμήστε να ντυθείτε με τέτοιο τρόπο που θα αναδείξετε την θηλυκότητα και την γυναικεία φινέτσα σας.

Ξεχάστε για λίγο τα παντελόνια και τα άχαρα ρούχα και επενδύστε σε κομψά και άκρως γυναικεία φορέματα, σε θηλυκές ολόσωμες φόρμες και σε φούστες, ολοκληρώνοντας πάντα το outfit σας με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Μην παραλείψετε να φορέσετε τις αγαπημένες σας γόβες, μιας και από τότε που ανακαλύφτηκαν μέχρι σήμερα χαρακτηρίζονται ως η επιτομή του γυναικείου στυλ και της κομψότητας.

Παρακάτω σας προτείνουμε πιθανές επιλογές για την εξοδό σας και όχι μόνο, για να ξεχωρίστε και να νιώσετε μοναδικές γιατί είναι απλό, το αξίζετε. Εδώ θα προσθέσω κάτι που έχει πει η πάντα διαχρονική Coco Chhanel : '' Μια γυναίκα οφείλει να είναι δύο πράγματα : αριστοκρατική και υπέροχη ''. Χρόνια μας πολλά λοιπόν!

Επιπλέον ιδέες για το ντύσιμό σου δες εδώ, για να μάθεις πως οι φιόγκοι θα σου χαρίσουν μοναδικό στυλ.