5 έξυπνα tricks για να κερδίσετε επιπλέον χώρο στην βαλίτσα σας

Γιατι όλα θέλουν τον τρόπο τους...
5 έξυπνα tricks για να κερδίσετε επιπλέον χώρο στην βαλίτσα σας



Όσο κι αν τις περισσότερες φορές είσαι χαρούμενη που σε λίγες μέρες ή ώρες θα ταξιδέψεις στον αγαπημένο σου προορισμό, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου σκέφτεσαι την διαδικασία της ετοιμασίας της βαλίτσας.

Αυτή η χρονοβόρα διαδικασία που πολλές φορές μας παίρνει αρκετό χρόνο, γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη όταν συνειδητοποιούμε ότι και τα 5 ζευγάρια παπουτσιών που θέλουμε να πάρουμε μαζί μας, καταλαμβάνουν σχεδόν όλο τον χώρο της βαλίτσας.

Ευτυχώς για εμάς, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πια μιας και υπάρχουν κάποια τρικς ώστε να κερδίσουμε το τον πολύπόθητο για εμας επιπλέον χώρο στην βαλίτσα και αυτή τη φορά θα σας παρουσιάσουμε 5 από αυτά :

- Κρύψτε μέσα στις κάλτσες σας οτιδήποτε εύθραυστο το οποίο δεν θέλετε να χαλάσει ή ακόμα να σπάσει, όπως το μπουκάλι με το άρωμα σας, κοσμήματα, ή οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετε να μείνει ασφαλή κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

- Ένα τρικ που θα σας λύσει τα χέρια και θα έχετε ένα πρόβλημα λιγότερο αφορά την οργάνωση των σκουλαρικιών σας. Επειδή τις περισσότερες φορές στα ταξίδι μας χάνουμε πολλά ζευγάρια, ένα απλό κουμπί ήρθε να δώσει τη λύση. Πέρασε μέσα από τις τρύπες τα σκουλαρίκια και κούμπωσε τα με τα καπάκια τους. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξαναχάσεις κανένα σκουλαρίκι από την συλλογή σου.

- Άλλος ένας ''μπελάς'', που μας παίρνει αρκετή ώρα να οργανώσουμε, είναι τα καλώδια, είτε είναι φορτιστές και καλώδια usb πάντα σπάμε το κεφάλι μας να δούμε που θα τα τοποθετήσουμε στην βαλίτσα χωρίς να τα χάσουμε μετά. Η θήκη των γυαλιών σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό το θέμα, αφού αν τυλίξετε σωστά τα καλώδια και τα χωρέσετε μέσα στην θήκη, όλα τα άλλα μετά θα σας φανούν παιχνιδάκι!

- Μην διπλώσετε τα ρούχα σας, αλλά τυλίξτε τα! Ναι κι όμως, θα εκπλαγείτε αν το κάνετε στα t-shirts και στα τζιν σας, αφού θα εξοικονομήσετε επιπλέον χώρο στην βαλίτσα σας, που ούτε φανταζόσασταν.

- Τέλος επειδή τα εσώρουχα μας, πιάνουν και αυτά αρκετό χώρο (αφού φροντίζουμε κάθε φορά να παίρνουμε πολλά μαζί μας), έχουμε και γι' αυτό ένα τρικ για να τα οργανώσετε σωστά. Τοποθετείστε στα σουτιέν σας μέσα ότι εσώρουχο μπορεί να χωρέσει και το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσετε επιπλέον και πολύτιμο χώρο.

Δες εδώ, πως να ντυθείς στην εξοχή!