20 φορέματα για να λάμψεις το βράδυ!

Πως θα εντυπωσιάσεις με μια κίνηση...
20 φορέματα για να λάμψεις το βράδυ!



Είναι γεγονός ότι το βράδυ της Ανάστασης βάζουμε όλοι τα καλά μας, μιας και αποτελεί την σημαντικότερη στιγμή της ορθοδοξίας μας. Με αυτό τον τρόπο, δηλαδή τον στιλιστικό, τονίζουμε την σοβαρότητα της στιγμής αλλά και της βραδιάς.

Εμάς τις γυναίκες αυτό μας δυσκολεύει περισσότερο, αφού το τι πρέπει να φορέσουμε, τριγυρνάει συνεχώς στο μυαλό μας. Η απάντηση για την ιδανική επιλογή βρίσκεται στο φόρεμα. Σε αυτό το ρούχο που μας ξελασπώνει πολλές φορές τη στιγμή που δεν έχουμε ιδέα τι να φορέσουμε. Το προτιμούμε σε ιδιαίτερες, επίσημες και όχι μόνο περιστάσεις γιατί προσφέρει στιλ και επιπλέον θηλυκότητα που πάντα θέλουμε.

Μην ξεχάσετε όμως να σκεφτείτε και συγκεκριμένες παραμέτρους, όπως αυτή του καιρού αλλά και της περίστασης. Όσον αφορά τον καιρό, επειδή το Πάσχα γενικά δεν και ο ιδανικότερος (λόγω βροχής ή ψύχρας), πρέπει να επιλέξετε προσεχτικά το ύφασμα και τα ανοίγματα του και εννοείται να έχετε μαζί σας κάποιο jacket για παν ενδεχόμενο. Επίσης τα μίνι και έντονα ντεκολτέ, πρέπει να αποφεύγονται για ευνόητους λόγους.

Εμείς από την πλευρά μας, σας προτείνουμε 20 ιδανικές επιλογές που με σιγουριά καλύπτουν όλα τα γούστα, όποιο στιλ και ακολουθείτε!

Δες εδώ. ποια ψηλοτάκουνα είναι φέτος στη μόδα!