Ετοιμάζεσαι για ταξίδι; Τα 20 must - have που πρέπει να έχεις μαζί σου

Άραγε τι πρέπει να έχεις στην βαλίτσα σου;
Ετοιμάζεσαι για ταξίδι; Τα 20 must - have που πρέπει να έχεις μαζί σου



Αν ετοιμάζεσαι για μία mini ή πιο μεγάλη απόδραση αυτές τις μέρες του Πάσχα, τότε καλό θα ήταν να διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος, γιατί θα σας αριθμήσουμε και θα σας αναλύσουμε ποια απαραίτητα κομμάτια πρέπει να έχετε στην βαλίτσα σας. Επειδή γνωρίζουμε ότι όσο ανυπομονείς για το ταξίδι που επίκειται να κάνεις, τόσο αφήνεις για τελευταία στιγμή την ετοιμασία της βαλίτσας.

Από την πλευρά μας αυτή τη φορά κάνε την διαφορά και φρόντισε να ετοιμάσεις την βαλίτσα σου όσο πιο νωρίς μπορείς, διότι και το περιττό άγχος θα σου φύγει και η ανυπομονησία για τις λίγες μέρες χαλάρωσης και χαράς που θα ζήσεις θα αυξηθεί κατακόρυφα. Ο πρώτος παράγοντας που πρέπει να σκεφτείς πριν τοποθετήσεις οτιδήποτε στην βαλίτσα σου είναι να λάβεις υπόψιν το μέρος που θα πας και τον καιρό του, αυτό θα αποτελέσει τον βασικό οδηγό σου για τα υπόλοιπα.

Παρακάτω θα δεις τις δικές μας προτάσεις των must – have κομματιών που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες όσον αφορά το στιλ σας κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Τ – shirt : Ότι καιρό κι αν συναντήστε στο μέρος που θα περάσετε το Πάσχα, ένα τοπ με ιδιαίτερη στάμπα ή logo, θα κάνει την διαφορά, μιας και συνδυάζεται με όλα και τα φωτεινά του χρώματα θα σας αλλάξουν την διάθεση σας στο λεπτό. Άλλωστε μια fun νότα επιβάλλεται στις διακοπές σας.

Ζακέτα : Tο συγκεκριμένο πανωφόρι θα σας χρειαστεί, αφού ο καιρός ιδίως το Πάσχα δεν είναι και στα καλύτερα του. Μια μακριά ζακέτα, εκτός από την προστασία από το κρύο, θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας με το πιο stylish τρόπο.

Φουλάρι : To αξεσουάρ που τόσο αγαπάμε λόγω των πολλαπλών χρήσεων του, δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σας, διότι εκτός από τον διακοσμητικό του χαρακτήρα θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο σε τυχόν απότομης αλλαγής του καιρού. Μην διστάσετε να το φορέσετε και ως εσάρπα όταν το θελήσετε.

Παστέλ τσάντα : Eπειδή η άνοιξη έχει μπει και πρέπει να την τιμήσουμε, κάντε την αλλαγή επιλέγοντας μια άκρως ανοιξιάτικη τσάντα, και υιοθετείστε την σε όλα τα ντυσίματα σας.

Μποτάκια με χοντρό τακούνι : Επειδή στην ολιγοήμερη απόδραση σας, θα είστε συνεχώς έξω για βόλτες και τυχόν επισκέψεις, καλό θα ήταν να επιλέξετε παπούτσι το οποίο έχει χοντρό τακούνι, έτσι ώστε να είστε σταθερές στο βήμα σας. Τα μποτάκια αποτελούν την πιο ιδανική λύση.

Καπέλο :  Άλλο ένα must – have που δεν πρέπει να αφήσετε πίσω είναι φυσικά το καπέλο, αφού και θα σας προστατέψει από τυχόν κρύο και ήλιο και συγχρόνως θα φοράτε ακόμα ένα stylish αξεσουάρ στο look που θα επιλέξετε.

Στέκα με λουλούδια : H χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση που έχουμε γενικά στις διακοπές μας, πρέπει να αντικατοπτρίζεται και στο όλο ντύσιμο μας. Βάλτε λουλούδια στα μαλλιά σας και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Κολιέ :  Πολλές γυναίκες όταν είναι σε διακοπές, δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα πόσο μάλλον το τι θα φορέσουν. Έτσι ένα statement και ιδιαίτερο κολιέ, φαντάζει η τέλεια επιλογή, ακόμα και αν φορέσετε ένα απλό λευκό τοπ.

Βραχιόλια : Kαι αυτά ανήκουν στην κατηγορία των αξεσουάρ που δεν πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας. Τα βραχιόλια θα σας χαρίσουν επιπλέον στιλ και άποψη μια και μόνο κίνηση.

Ομπρέλα :  Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε πολλά, για ποιο λόγο θα την χρειαστείτε. Ο καιρός είναι αρκετά περίεργος και πολύ πιθανόν να συναντήσετε βροχές στο μέρος που θα πάτε. Τι καλυτερο να είστε προετοιμασμένες;

Δες εδώ, τα πιο ωραία και stylish σορτς της αγοράς!