Style guide : O απόλυτος οδηγός για να καλωσορίστε τις ανοιξιάτικες τάσεις

Άραγε ποια trends θα μας κλέψουν την καρδιά;
Style guide : O απόλυτος οδηγός για να καλωσορίστε τις ανοιξιάτικες τάσεις



Στο followme.gr, καθημερινά σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλες τις τάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους την άνοιξη (κάποιες ήδη τις βλέπουμε γύρω μας) και σας ενημερώνουμε πως θα τις υιοθετήσετε και θα τις εντάξετε στο προσωπικό σας στιλ εύκολα και με απλά βήματα.

Αποφασίσαμε σε αυτό το άρθρο να σας παρουσιάσουμε τις πιο hot τάσεις συγκεντρωτικά που αξίζει να δείτε αλλά και να ακολουθήσετε φέτος. Με λίγα λόγια θα χορέψουμε όλες στους ρυθμούς του ριγέ, του λευκού, του denim, των 70's και του floral.

Για πάμε να ενημερωθούμε μαζί ποιες τάσεις θα ξεχωρίσουν φέτος και για ποιο λόγο :

Ριγέ : 

H τάση που οι γυναίκες όσο αγαπούν τόσο φοβούνται, επέστρεψε πιο δυναμικά από παντού. Τις ρίγες θα τις δούμε σε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Είτε πολύχρωμες, είτε σε ασπρόμαυρη απόχρωση, θα δώσετε μια πιο κλασική αλλά και ανέμελη πινελιά στο ντύσιμο σας. Προσοχή μόνο στις οριζόντιες ρίγες, διότι έχουν την τάση να δίνουν την ψευδαίσθηση του επιπλέον όγκου και να σας τονίσει περισσότερο τα σημεία που δεν θέλετε. 

Λευκό :

Το αγαπημένο ''χρώμα'', που είδαμε τόσο το φετινό χειμώνα σε όλες τις εκδοχές του, δεν θα το χάσουμε από τα μάτια μας την άνοιξη, αφού κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο φρέσκος και chic αέρας που βγάζει στο πέρας του το λευκό, είναι αυτά που το κάνουν μοναδικό και φέτος θα δοκιμάσουμε το total white look χωρίς δεύτερη σκέψη.

Denim :

Απανταχού λάτρεις του τζιν, ενωθείτε! Φέτος είναι η ευκαιρία σας να φορέσετε denim από την κορυφή μέχρι τα νύχια, χωρίς να παρεξηγηθείτε. Ένας stylish τρόπος για να πετύχετε το απόλυτο denim look, είναι να συνδυάσετε διάφορες αποχρώσεις του τζιν σε ένα σύνολο. Παίξτε με αξεσουάρ και παπούτσια σε έντονα χρώματα για ένα πιο pop και χαρούμενο αποτέλεσμα.

70's : 

Η πιο ανέμελη και ελεύθερη δεκαετία έρχεται και πάλι στο προσκήνιο τη φετινή άνοιξη και πολύ χαιρόμαστε. Τζιν με καμπάνα, έντονα ethnic prints, πλατύγυρα καπέλα και αξεσουάρ με κρόσια, πρέπει να γίνουν ένα με το στιλ σας για να έχετε κάτι από 70's. Mην ξεχάσετε να εντάξετε και το σουέντ ύφασμα είτε σε ρούχα, είτε σε τσάντες και παπούτσια για να κάνετε την εμφάνιση σας το λιγότερο μοναδική.

Floral :

Δεν νομίζω να έχει υπάρξει άνοιξη, που τα floral δεν πρωταγωνιστούν ως τάση. Και είναι πολύ λογικό αφού με τα λουλούδια που ανθίζουν γύρω μας, ανθίζουν και τα λουλούδια στα ρούχα και τα αξεσουάρ μας. Διαλέξτε το floral που επιθυμείτε και δώστε στα outfits σας την πιο ανοιξιάτικη νότα. Προσοχή στα prints με τα μεγάλα λουλούδια, διότι θα προσθέσουν extra όγκο στο σώμα σας.

Εσείς ποια ξεχωρίσατε και ποια απ' 'ολες θα δοκιμάσετε;

 

Δες εδώ, τις πιο εντυπωσιακές φούστες της σεζόν!