Στιλάτη στην βόλτα με τον σκύλο; H Dakota Johnson σου δείχνει τον τρόπο

Γιατί δεν θέλει κόπο αλλά σωστό τρόπο...
Στιλάτη στην βόλτα με τον σκύλο; H Dakota Johnson σου δείχνει τον τρόπο



H Dakota Johnson, μπορεί να είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς φέτος για την ταινία ''50 shades of Grey'', αλλά αυτό δεν της απαγορεύει να ζει σαν μια απλή 25χρονη κοπέλα. Κι αυτό το έχουμε παρατηρήσει από την καθημερινή ζωή της, αφού σχεδόν καθημερινά βγάζει η ίδια βόλτα το σκυλάκι της. Εμάς μας αρέσει πάντως πολύ η Dakota και το χαμηλό προφίλ που κρατάει γιατί μπορούμε άνετα να ταυτιστούμε μαζί της, γιατί δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κοπέλες της ηλικίας μας.

Στο θέμα μας τώρα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, παρέα με τον χαριτωμένο σκύλο να κάνουν την βόλτα τους ανέμελοι και χαλαροί. Εκτός από τον γλυκό της σκύλο, λατρέψαμε και το άψογο casual στιλ της ηθοποιού το οποίο είναι μεν απλό αλλά το κατάλληλο για την συγκεκριμένη περίσταση. Ποιος είπε άλλωστε ότι όταν βγάζουμε τον σκύλο μας βόλτα πρέπει να είμαστε ατημέλητες και να διαλέγουμε τα ρούχα μας με κλειστά μάτια.

Κορίτσια το στιλ της καθεμιάς μας δεν κρίνεται μόνο τη μια φορά που θα ντυθούμε καλά για κάποιο ραντεβού ή για κάποια επίσημη επίσκεψη. Αλλά αντιθέτως το προσωπικό στιλ και γούστο φαίνεται στην καθημερινότητα μας και ποιες επιλογές κάνουμε όταν δεν έχουμε την έννοια ότι θα μας δουν εκατοντάδες μάτια. Η Dakota φόρεσε το αγαπημένο της boyfriend τζιν, ένα t-shirt με στάμπα και το ολοκλήρωσε μοναδικά με παπούτσια loafers, πλατύγυρο καπέλο και χιαστί τσαντάκι που χωρούν τα απαραίτητα που χρειάζεσαι σε μια βόλτα. Εμπνεύσου και εσύ από το συγκεκριμένο look και μην παραλείψεις τα αξεσουάρ γιατί αυτά είναι που θα κάνουν διαφορά...

Δες εδώ, την Dakota σε μια ακόμα βόλτα με τον σκύλο της!