Μαύρο την άνοιξη; Η Chrissy Teigen σου δείχνει με ποιον τρόπο να το συνδυάσεις

Πριν κρύψεις όλα τα σκούρα ρούχα στη ντουλάπα σου, κράτησε ένα - δύο κομμάτια γιατί σίγουρα θα τα χρειαστείς...
Μαύρο την άνοιξη; Η Chrissy Teigen σου δείχνει με ποιον τρόπο να το συνδυάσεις



Λογικά ετοιμάζεσαι ήδη να βάλεις όλα τα χειμωνιάτικα και ειδικότερα τα μαύρα και σκούρα ρούχα βαθιά μέσα στη ντουλάπα σου και καλά θα κάνεις. Όμως εμείς θα σου προτείνουμε 2 με 3 μαύρα τοπ η πουκάμισα με διαφάνεια να τα αφήσεις στις κρεμάστρες τους μια και σίγουρα τη φετινή άνοιξη θα τα χρειαστείς. Γιατί ποιος είπε ότι το μαύρο είναι απαγορευτικό στα ανοιξιάτικα outfits μας;

H εμφάνιση της Chrissy Teigen, απέδειξε περίτρανα πως το συγκεκριμένο αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε χρώμα, μπορεί άνετα να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλά και διαφορετικού στιλ ντυσίματα. Το διάσημο μοντέλο, επέλεξε σαν κεντρικό κομμάτι του look της ένα τζιν καυτό σορτς και σχεδόν τα υπόλοιπα τα κράτησε στους τόνους του μαύρου, με μόνη εξαίρεση τα καφέ μποτάκια. Η αλήθεια είναι ότι μας άρεσε πολύ, τόσο που θα το δοκιμάσουμε και εμείς με την πρώτη ευκαιρία.

Κορίτσια όλα είναι εφικτά αν υπάρχει καλή θέληση και περιρρέουσα διάθεση να τολμήσετε πράγματα τα οποία μέχρι πριν ούτε σκεφτόσασταν να δοκιμάσετε. Την επόμενη φορά που θα φορέσετε το αγαπημένο σας cut-off, συνδυάστε το απλά και έξυπνα με ένα μαύρο ανάλαφρο πουκάμισο και αξεσουάρ. Εκτός από ένα πολύ ενδιαφέρον look θα πετύχετε και ένα από τα πιο chic σύνολα που έχετε δοκιμάσει.

Δες εδώ, με πόσο χιούμορ αντιμετωπίζει τις ραγάδες της η Chrissy Teigen!