Βροχή αστεριών : Το πιο λαμπερό trend ήρθε για να μείνει

H Alessandra Ambrosio το γνωρίζει πολύ καλά μιας και το προτιμά πολύ συχνά...
Βροχή αστεριών : Το πιο λαμπερό trend ήρθε για να μείνει



Μπορεί τα αστέρια να λάμπουν τη νύχτα, αλλά η νέα τάση θέλει να τα φοράμε όλη μέρα, κάθε μέρα. Το όμορφο μοντέλο Alessandra Ambrosio το ξέρει πολύ καλά μιας και στην τελευταία εμφάνιση επέλεξε τα αστέρια ως τους κύριους πρωταγωνιστές του outfit της. Σε μια πιο casual εκδοχή η Alessandra, φόρεσε ένα απλό sweater με τζιν και στιλάτες εσπαντρίγιες και με τον πιο απλό τρόπο κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Υιοθέτησε και εσύ την πιο ''αστεράτη'' μόδα και δώσε μια πιο χαρούμενη και stylish νότα τόσο στα καθημερινά όσο και στα πιο επίσημα look σου. Από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα τη φετινή άνοιξη θα πλημμυρίσουν αστέρια και εμείς θα ανυπομονούμε κάθε φορά να φορέσουμε κάποιο ρούχο με αυτό το υπέροχο print.

Πριν λίγα χρόνια που ήταν και πάλι μεγάλη τάση, τότε το ασπρόμαυρο είχε ξεχωρίσει για τα καλά, τώρα θα το συναντήσουμε σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές στα πιο χαρούμενα και έντονα χρώματα. Αν οι πιο πολλές από εσάς το φοβάστε διότι νομίζετε ότι είναι αρκετά παιδικό σχέδιο, εμείς έχουμε να σας παρουσιάσουμε τα πιο fashion items, τα οποία θυμίζουν ουρανό με χιλιάδες αστέρια, δείτε την παρακάτω gallery και γιατί όχι κάντε και μια ευχή και που ξέρετε, μπορεί να πραγματοποιηθεί!

Δες εδώ, το διάσημο μοντέλο να τρώει παγωτό με τον χαριτωμένο γιό της!