Color blocking : H Blake Lively είναι ακόμα το απόλυτο gossip girl

To πιο χρωματιστό trend είναι εδώ και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις...
Color blocking : H Blake Lively είναι ακόμα το απόλυτο gossip girl



Όταν είσαι ηθοποιός και δη πρωταγωνιστής στο Hollywood, τότε γνωρίζεις καλά πως μετά την πρεμιέρα της νέας σου ταινίας το 24ωρο δεν θα είναι αρκετό. Και αυτό γιατί το busy πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεντεύξεις σε περιοδικά, sites, εκπομπές και φυσικά άπειρες φωτογραφίσεις. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η πρόσφατα μανούλα, Blake Lively που λόγω της νέας της ταινίας ''Τhe age of Adaline'', τρέχει και δεν φτάνει αφού αυτή την εβδομάδα εμφανίζεται σχεδόν παντού.

Βέβαια αυτό για εμάς είναι πολύ καλό, διότι η Blake εκτός από ηθοποιός αποτελεί και fashion icon από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην σειρά ''Gossip girl''. Η κάθε εμφάνιση της είναι και διαφορετική μιας και αγαπάει τους στιλιστικούς πειραματισμούς και εμείς απλά την θαυμάζουμε.

Στην εκπομπή ''Good morning America'', μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με το color blocking σύνολο και φόρεμα (του οίκου Roksanda, αξίας 1350,00 ευρώ). O συνδυασμός του έντονου μπλε μα το κίτρινο από τη μια άποψη ήταν επίφοβος από την άλλη όμως η ηθοποιός γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες της μόδας και του στιλ, αποφεύγοντας τυχόν λάθη.

Η ιδιαιτέρως χρωματιστή τάση τα τελευταία χρόνια δεν λέει να φύγει από τη μόδα και εμείς είμαστε σαφώς αρκετά χαρούμενες γιατί απλά αγαπάμε το χρώμα. Βέβαια όπως όλα τα trends για να είναι πετυχημένα στην πράξη, έχουν τους δικούς τους κανόνες, ακολουθούν 3 βασικοί για την τάση τoυ color blocking σε περίπτωση που θέλετε να το ακολουθήσετε :

1. Διαλέξτε κολακευτικά και συμπληρωματικά χρώματα.

2. Μην φοβάστε να συνδυάσετε να άκρως αντίθετα χρώματα μεταξύ τους. Το παράδειγμα της Blake Lively, ανήκει στον συγκεκριμένο κανόνα.

3. Κρατήστε τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σας σε ήρεμους τόνους. Το nude αποτελεί ιδανική λύση μιας και ταιριάζει με όλα.

Δες εδώ, μια τελευταία εμφάνιση της Βlake Lively που επέπληξε με την επιλογή της!