Οι αγαπημένες μας μπαλαρίνες για το φθινόπωρο (ρεπορτάζ αγοράς)

To all time classic παπούτσι σε όλες τις εκδοχές του.
Οι αγαπημένες μας μπαλαρίνες για το φθινόπωρο (ρεπορτάζ αγοράς)



Το πιο κλασικό flat παπούτσι και το αγαπημένο των all time style iconς, όπως η Audrey Hepburn, δεν είναι άλλο από την μπαλαρίνα ή αλλιώς τα ballet flats. Είναι πάντα σικ, πάντα in fashion και είναι το ιδανικό κομμάτι για όταν θες να ντυθείς formal και επαγγελματικά αλλά τα ψηλά heels σου δεν είναι βολικά για μία μέρα στην πόλη.

 Για να κάνεις update το κλασικό στυλ τοπ-τζιν-μπαρέτες, απλά γύρισε το ρεβέρ του τζιν σου δύο φορές και φόρεσε το αέρινο τοπ σου μέσα από το τζιν. Αμέσως το look σου θα μεταμορφωθεί χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις καν ρούχα. Ένα σημαντικό tip που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι τα καλτσάκια στο χρώμα του δέρματος, δεν κολακεύουν καθόλου τα πόδια σου για αυτό το λόγο βάλε φαντασία και επίλεξε καλτσάκια με σχέδια ή μεταλλικές αποχρώσεις. Με ένα απλό αξεσουάρ θα καταφέρεις να δώσεις στο outfit σου ακόμα περισσότερο χαρακτήρα.

Αν νιώθεις ότι οι απλές μπαρέτες σε κουράζουν, δοκίμασε αυτές με τα λεπτά λουράκια οι οποίες θα κρατάνε τα πόδια σου ακόμα πιο σταθερά. Να ξέρεις ότι οι μικρές λεπτομέρειες στις μπαρέτες, όπως οι μικροσκοπική φιόγκοι ή οι αγκράφες τις κάνουν να δείχνουν ακόμα πιο stylish και πίστεψε, ακόμα και στα πόδια η παραμικρή λεπτομέρεια ξεχωρίζει. Τόλμησε να απορρίψεις το κλασικό μαύρο χρώμα και διάλεξε ballet flats σε έντονο μπλε, χρυσό, κόκκινο ή animal prints.