Το καλοκαίρι απαιτεί κρόσσια, εσύ θα αντισταθείς; (ρεπορταζ αγοράς)

H στυλίστρια Rachel Zoe, υιοθετεί το πιο hot trend με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο...
Το καλοκαίρι απαιτεί κρόσσια, εσύ θα αντισταθείς; (ρεπορταζ αγοράς)



Ψάχνοντας στο internet για fashion νέα, εντελώς τυχαία έπεσα στην εμφάνιση της Rachel Zoe στα βραβεία μόδας CFDA και η αλήθεια είναι ότι σταμάτησα και την παρατηρούσα για λίγα λεπτά. Η διάσημη στυλίστρια και σχεδιάστρια που έχει βραβευτεί ουκ λίγες φορές και έχει ντύσει τις περισσότερες stars του Ηollywood, δεν θα μπορούσε να υστερεί σε στιλ και κομψότητα.

Ως πιστή οπαδός του boho και του ethnic, επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα σε σαμπανί χρώμα και στους ανοιχτούς τόνους του χρυσού. Όμως δεν ήταν αυτό που ξεχώρισε, αλλά τα εντυπωσιακά κρόσσια που ως επέκταση τόσο στα μανίκια, όσο και στο κάτω μέρος της φούστας, δημιούργησαν ένα υπέροχο εφέ. 

Η Rachel Ζοe λοιπόν, προτείνει με τον πιο glamorous τρόπο να υιοθετήσουμε και εμείς την πιο ιδιαίτερη τάση και να ξεχωρίσουμε όσο η ίδια. Ειδικότερα το καλοκαίρι που ταιριάζει σε όλο το ανέμελο mood, είναι η κατάλληλη ώρα να διαλέξουμε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια με κρόσσια. Εκτός από το καφέ που έχουμε συνηθίσει και συνδυάσει τα αγαπημένα μας κρόσσια, φέτος η μόδα προστάζει να δώσουμε χρώμα και να τα μετατρέψουμε στο λεπτό σε πιο stylish και καλοκαιρινά. 

 

Δες εδώ, 10 dream buy κολιέ για το φετινό καλοκαίρι!