10 dream buy mini φορέματα για το καλοκαίρι

Εσύ, ανήκεις στα τολμηρά κορίτσια;
10 dream buy mini φορέματα για το καλοκαίρι



Όλες αγαπάμε τα mini φορέματα! Τα βλέπουμε και τα θαυμάζουμε, αλλά σε άλλες κοπέλες φορεμένα. Φέτος όμως το καλοκαίρι, κάτι μας λέει ότι οι πιο πολλές από εμάς, θα κάνουμε μια αλλαγή και θα τα δοκιμάσουμε, γιατί απλά δεν θα μπορούμε να αντισταθούμε στα τόσο υπέροχα σχέδια όσο και στην ιδιαίτερη χρωματική παλέτα που θα τα συναντήσουμε.

Το ότι ένα φόρεμα είναι ιδιαιτέρως κοντό, δεν σημαίνει ότι αμέσως το κάνει ''φτηνό'' 'η δεύτερο. Διότι αυτό που είναι καθοριστικό ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι σικάτο και κομψό, είναι ο τρόπος που θα το συνδυάσουμε (αξεσουάρ, παπούτσια και κοσμήματα) αλλά και ο δικός μας χαρακτήρας.

Άρα, όταν από μόνο ένα mini φόρεμα είναι από μόνο του μια ιδιαίτερη επιλογή, καλό θα ήταν τα υπόλοιπα να τα κρατήσουμε σε ''΄ήσυχους'' τόνους. Αυτό περικλείει τόσο τα μαλλιά όσο και ο μακιγιάζ. Έτσι, ειδικότερα, τώρα που θα αρχίσουμε να μαυρίζουμε και το σώμα μας θα φαίνεται ακόμα πιο ωραίο, μάλλον δεν έχουμε κάποια σοβαρή δικαιολογία για να μην επιλέξουμε ένα εντυπωσιακό mini φόρεμα.

Δες εδώ, με ποιο τρόπο φέτος το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσουν τα αγαπημένα κρόσσια!