Casual chic : 15 βραδινά τοπ που μπορείς να φορέσεις με τζιν

Παίξε με το mix & match και κάνε τη διαφορά...
Casual chic : 15 βραδινά τοπ που μπορείς να φορέσεις με τζιν



To τζιν παντελόνι ή σορτς είναι από τις πρώτες επιλογές που κάνουν οι γυναίκες ακόμα και το καλοκαίρι. Άνετο, πηγαίνει με όλα και με μια κίνηση μπορεί να γίνει πιο επίσημο ή πιο casual ένδυμα. Τέτοια εποχή συνδυάζουμε το τζιν παντελόνι με loose top σε floral αλλά και ethnic σχέδια πάντα σε πιο καθημερινό στιλ. Τι θα έλεγες αν μπορούσες να φορέσεις κάποια τοπ (ιδίως βραδινά) που δεν θα φανταζόσουν ως τώρα και τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν;

Αν σου αρέσει αυτή η ιδέα, η κατάλληλη στιγμή να το δοκιμάσεις είναι τώρα και θα δεις το ντύσιμο σου να αλλάζει και να γίνεται στη στιγμή casual chic. To να φορέσεις όμως ένα βραδινό ή πιο καλό τοπ δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραφορτώσεις το look σου με περιττά αξεσουάρ και παπούτσια. Το θέμα είναι να δώσεις μια ενδιαφέρουσα και stylish πινελιά που μόνο τα fancy τοπ θα σου χαρίσουν.

Η παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το τοπ που σου ταιριάζει και το επόμενο βήμα είναι εύκολο, διάλεξε το τζιν που σε κολακεύει και that's it...είσαι εντυπωσιακή!

Δες εδώ, 4+1 τρόπους για να συνδυάσεις την τζιν σαλοπέτα!