Hot: 40 structured καλοκαιρινές τσάντες όνειρο

Μίνιμαλ, φλοράλ, glam,μεγάλες,μικρές, ώμου και ταχυδρόμου για κάθε ώρα και στιλ!
Hot: 40 structured καλοκαιρινές τσάντες όνειρο



Την ίδια σημασία που παλιότερα επιδεικνύαμε στα ρούχα απαιτείται πλέον και στα αξεσουάρ! Αυτή τη σεζόν τα κοσμήματα και οι τσάντες φλερτάρουν με το δίπολο του μινιμαλισμού και του πλουραλισμού για statement εμφανίσεις κάθε στιγμή- από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, ενώ το structured design κερδίζει τις μάχες των εντυπώσεων!

Τι εννοούμε, όμως, με τον όρο structured;

Από τον αγγλικό όρο structure, δηλαδή δομή, ως τέτοιες χαρακτηρίζονται οι τσάντες ανεξαρτήτου μεγέθους των οποίων το σχήμα είναι σταθερό και δεν αλλοιώνεται.

Με άξονες τη χωρητικότητα και την άνεση ή τη χρηστική τους φύση (δλδ. αν πρόκειται μόνο για βραδινή ή καθημερινή), οι τσάντες αποκτούν πιο δομημένο και ξεκάθαρο σχεδιασμό, με ιδιαίτερη έμφαση στις έντονες γωνίες και γενικά το ευδιάκριτο δωρικό design τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Σημειωτέον ότι σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να ενταχθούν και τα τσαντάκια σε στρογγυλό ή τριγωνικό σχήμα. Το βασικό στοιχείο για να χαρακτηριστεί μια τσάντα structured είναι ο συμπαγής ευδιάκριτος σχέδιασμός της.

Ποια χρώματα είναι στη μόδα φέτος το καλοκαίρι;

Όπως είδαμε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας, τόσο οι μονοχρωμίες όσο και οι πολυχρωμίες είναι ανάμεσα στις βασικές τάσεις, με την jeweled να κάνει δυναμικά την εμφάνιση της.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τα basic χρώματα –λευκό, μαύρο, nude- συνεχίζουν την κυριαρχία τους. Τα έντονα μπλε, κόκκινο, κίτρινο και μωβ κερδίζουν έδαφος, ενώ οι παλ αποχρώσεις διεκδικούν το δικό τους μερίδιο στις καλοκαιρινές μας γκαρνταρόμπες.

Τα διακοσμητικά φλοράλ σε μικρά ή μεγάλα μοτίβα παίρνουν το ρόλο των νέων hot must have. Ωστόσο, αυτό δεν θέτει κάποιο περιορισμό στο μέγεθος της τσάντας παρά μονάχα στο σχήμα.

Πιο αναλυτικά…

  • Ακόμα και τα βραδινά τσαντάκια αντιμετωπίζονται σαν κοσμημάτα ανάγοντας το accessorizing ως το μεγάλο must κάθε στιλ και περίστασης.. Έτσι, τα έντονα διακοσμημένα clutches φλερτάρουν με glam μεταλλικά χρώματα, luxurius υφές και τα έντονα print από τη μοντέρνα τέχνη.
  • Μικρά, με χρώματα, διακοσμημένα με παγιέτες ή χάντρες, σε μίνιμαλ σχεδιασμό ή περίπλοκα σχέδια, οι φάκελοι και τα μικρά τσαντάκια, ή αλλιώς minaudieres είναι το νέο must αξεσουάρ από νωρίς το πρωί μέχρι μια grande βραδινή εμφάνιση.
  • H άνεση και το στιλ που χαρίζουν οι μεγάλες τσάντες στην εμφάνιση μιας γυναίκας δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Για φέτος το καλοκαίρι οι xl τσάντες παραμένουν στην γκαρνταρόμπα μας με τη μόνη διαφορά ότι η μόδα προστάσει πολλά κι έντονα χρώματα ή μοτίβα.
  • Από την άλλη τα φλοράλ βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να ανθίσουν, και σχεδόν τα πάντα στο εμπόριο είναι επηρεασμένα από αυτά. Έτσι, ετοιμάσου να τα συμπεριλάβεις από τις καθημερινές εμφανίσεις σου μέχρι τις βραδινές σε μια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών.

ΤΙΡS

  • Ένα ουδέτερο ζευγάρι γόβες είναι κατάλληλο από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς και μια καλή μεγάλη τσάντα.
  • Ένα φάκελος ή ένα μικρό τσαντάκι είναι το ιδανικό συμπλήρωμα ενός βραδινού ή απογευματινού σου look. Ξέφυγε από τα τετριμμένα και προτίμησε ένα με μοτίβα ή σε έντονο χρώμα.
  • Ανάλογα το στιλ σου προτίμησε ένα με αποσπώμενο λουράκι χειρός ή ώμου για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.
  • Tα στιλ μπορεί να αλλάζουν κάθε σεζόν, αλλά η ανάγκη για μεγάλη χωρητικότητα παραμένει ένας από τους κύριους λόγους που οι γυναίκες λατρεύουμε τις τεράστιες τσάντες.
  • Μια λευκή τσάντα χαρίζει φινέτσα και στιλ!
  • Μια μεγάλη τσάντα με μοτίβο snake skin είναι ιδανική για κάθε στιγμή.
  • Από την ατζέντα και τα καλλυντικά μέχρι το τάμπλετ και το laptop, οι μεγάλες τσάντες είναι σαν η μίνι εκδοχή του σπιτιού μας, όπου μπορούμε να χωρέσουμε όσο το δυνατόν απαραίτητα.