White shoes : Το πιο hot trend που πρέπει να ακολουθήσεις

Τι λες; Είσαι έτοιμη να δεις 15 εντυπωσιακά σχέδια;
White shoes : Το πιο hot trend που πρέπει να ακολουθήσεις



Τα φορούν όλες οι stars χειμώνα-καλοκαίρι. Η Kendall Jenner, η Gigi Hadid και η Jennifer Aniston δεν σταματούν να τα επιλέγουν σε κάθε εμφάνιση τους επίσημη όχι. Φυσικά κάνουμε λόγο για τα λευκά παπούτσια που σίγουρα και εσύ κάπου τα έχεις δει φορεμένα. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια το μαύρο να ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη η πρώτη επιλογή των γυναικών όσον αφορά τα παπούτσια, όμως τώρα σαν κάτι να αλλάζει αφού τα λευκά παπούτσια μέρα με τη μέρα κερδίζουν συνεχώς τις εντυπώσεις.

Στιλάτα, ιδιαίτερα και εντυπωσιακά θα δώσουν αμέσως μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαρότητας σε όποιο look και αν τα προσθέσεις. Τα λευκά παπούτσια, σε όποιο σχέδιο και στιλ και αν τα επιλέξεις, flat ή ψηλοτάκουνα με σπορ ή πιο επίσημες επιρροές, έχουν την μαγική ιδιότητα να ταιριάζουν με όλα (και το εννοούμε). Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις το δικό σου ή τα δικά σου ζευγάρια με πρωταγωνιστή πάντα το λευκό χρώμα και να τα φορέσεις από το πρωϊ στο γραφείο (πετυχαίνοντας το τέλειο office look) μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο με τις κολλητές ή το αγόρι σου.

Αν ακόμα δεν σε πείσαμε, τότε η παρακάτω gallery η οποία είναι γεμάτη με λευκά παπούτσια σε ότι σχέδιο μπορείς να φανταστείς, απλά θα σε μαγέψει.

(Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων).

 

Είσαι fan των flat παπουτσιών; Τότε κάνε click εδώ για να δεις τα πιο εντυπωσιακά σχέδια!