Η sporty chic επίδειξη της Kathy Heyndels στην 16η AXDW

Mας εξέπληξε ευχάριστα, αφού δεν ξέραμε τι να περιμένουμε σε σχέση με την funky υπερ-πληθωρική επίδειξη της περασμένης σεζόν,
 Η sporty chic επίδειξη της Kathy Heyndels στην 16η AXDW



Το catwalk του οίκου Kathy Heyndels στην 16η Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light μας κάνει να βλέπουμε τα sneakers με άλλο μάτι! Δημιουργίες υψηλής ραπτικής, νυφικά αλλά και pret a porter σειρές που ξεχώρισαν για την προσωπική αίσθηση του στυλ και τα μοναδικά και πρωτότυπα υλικά ανέδειξαν οι μούσες του οίκου Αντωνία Καλλιμούκου, Ισμήνη Νταφοπούλου, Μαντώ Γαστεράτου, Γιάννα Πολιάκου και η "Join Us" Θάλεια Γιαννακοπούλου!

Από τη Μαρία Μωραϊτη

 Την πασαρέλα κατέκλυσαν φορέματα και παντελόνια σε ίσια γραμμή από natural δέρμα με χαρακτηριστικό τους τις laser-cut λεπτομέρειες σε κρεπ και δαντέλα. Eνώ, η street style αισθητική φλέρταρε με τη θηλυκότητα χωρίς να χάνει την ταυτότητα της. Χαρακτηριστικά αυτού τα μοκασίνια και τα αθλητικά που ευτυχώς ο κόσμος της μόδας απενεχοποίησε για το δικό μας καλό!

 Από την άλλη, χρωματικά, ο επικεφαλής του οίκου Γιάννης Τόγκος, κινήθηκε στους τόνους του γκρι, του λευκού και του μαύρου στολίζοντας τα με μερικές πινελιές μπλε, μπεζ και ροζ.

 Αναμφίβολα, φέτος ο οίκος της Kathy Heyndels μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού δεν ξέραμε τι να περιμένουμε σε σχέση με την funky υπερ-πληθωρική επίδειξη της περασμένης σεζόν, και προβλέπουμε ότι θα είναι ο απόλυτος προορισμός shopping για τις ιδιαίτερες στιγμές μας που το outfit θα πρέπει να ισορροπεί ανάμεσα στη μοντέρνα νεανική ματιά και τη γοητεία του κλασικού.