Summer pink : To πιο girly χρώμα θα μεταμορφώσει το στιλ σου στο λεπτό

Και μην φοβάσαι δεν θα σε χαρακτηρίσουν Barbie...
Summer pink : To πιο girly χρώμα θα μεταμορφώσει το στιλ σου στο λεπτό



Ροζ! Ένα παιχνιδιάρικο και girly χρώμα που πολλές γυναίκες πολύ συχνά το παρεξηγούν. Και αυτό γιατί νομίζουν πως αν φορέσουν ένα ροζ φόρεμα ή κάποιο αξεσουάρ στην ίδια απόχρωση θα τις χαρακτηρίσουν Barbie. Όχι ότι είναι κακό να θυμίζεις την πασίγνωστη κούκλα, απλά θέλουν το στιλ τους να μην είναι τόσο κοριτσίστικο και υπερβολικό.

Κάθε εποχή το ροζ κάνει την εμφάνιση του δυναμικά, έτσι το φετινό καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να μην μας επισκεφτεί και γιατί όχι να μην το δοκιμάσεις και εσύ. Ένα χρώμα φωτεινό, χαρούμενο, που πηγαίνει με πολλά χρώματα και ταιριάζει με όποιο στιλ και αν ακολουθείς.

Αν ανήκεις στις πιο τολμηρές αλλά και σε αυτές που αγαπούν το ροζ, κάνε την διαφορά με ένα total ροζ look (για πιο ισορροπημένο και chic αποτέλεσμα, διάλεξε μια απόχρωση και όχι διαφορετικές στο ίδιο outfit). Αν πάλι μια μικρή πινελιά σου αρκεί, τότε μια ροζ τσάντα ή  ροζ παπούτσια θα δώσουν την girly νότα που επιζητάς.

Συνδύασε το ροζ  με χρώματα όπως το λευκό, το φούξια, το ανοιχτό γαλάζιο, το καμηλό και το γκρι και δώσε μια άλλη οπτική στα καλοκαιρινά σου look. Η ροζ gallery που ακολουθεί μάλλον 100% θα σου αλλάξει την άποψη σου για το πιο εντυπωσιακό και γλυκό χρώμα.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Αν πάλι είσαι fan του μπλε, δες εδώ 10 παπούτσια που θυμίζουν ελληνικές θάλασσες.