Minimal κοσμήματα : Τα must-have που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια σε λιτές αλλά εντυπωσιακές γραμμές...
Minimal κοσμήματα : Τα must-have που θα ανανεώσουν το στιλ σου



Το έχουμε πει πολλές φορές, τα εντυπωσιακά ρούχα δεν αρκούν για να ξεχωρίσεις και το στιλ σου να θεωρηθεί μοναδικό. Πρέπει να τα αναδείξεις με τα καλύτερα αξεσουάρ και δενείναι άλλα τα αγαπημένα κοσμήματα. Μπορεί να σου έχουν μείνει στο μυαλό τα πιο περίτεχνα και πολλές φορές too much κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια, τον τελευταίο όμως τα minimal κοσμήματα φαίνεται ότι έχουν μια δυναμική και θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό ακόμα.

Η διαφορά με τα υπόλοιπα είναι ότι τα σχέδια τους είναι απλά, οι γραμμές τους λιτές και ισορροπημένες με αποτέλεσμα να τα κάνουν chic και ξεχωριστά. Χρυσά, ασημένια σε μαύρη ή και ροζ απόχρωση έχουν την εξαιρετική ιδιότητα να μην κλέβουν την παράσταση (ιδίως για κακό λόγο) από ένα ωραίο σύνολο και να ταιριάζουν υπέροχα με όποιο στιλ ακολουθείς.

Ευτυχώς πια σε όλα τα καταστήματα ρουχισμού ή μη, μπορείτε να βρείτε πολλά και οικονομικά κοσμήματα, τα οποία με μια κίνηση θα σας κάνει να δείτε αλλιώς τα ήδη υπάρχοντα ρούχα που έχετε. Για ακόμα πιο stylish αποτέλεσμα, για παράδειγμα συνδυάστε πολλά minimal κολιέ ή βραχιόλια και θα δείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό. Ειδικότερα τώρα που έχει εκπτώσεις, επενδύστε στα δικά σας αγαπημένα σχέδια και ανανεώστε το καθημερινό και επίσημο ντύσιμο σας στο λεπτό, με μια και μόνο κίνηση.

Η παρακάτω gallery θα σας ενθουσιάσει!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Eσύ γνωρίζεις τα naked κοσμήματα; Αν όχι δες εδώ τι είναι και πως θα τα φορέσεις.