Τα show της Lila Nova και της Λουκίας Κυριάκου για το Underground!

Τα show της Lila Nova και της Λουκίας Κυριάκου για το Underground!



Λίγο πριν το κλείσιμο της πρώτης ημέρας της 16ης AXDW by Coca-Cola Light  έγινε το αδιαχώρητο στη διπλή επίδειξη της Lila Nova και της Loukia Kyriakou.
 
Οι δύο νέες και ταλαντούχες σχεδιάστριες που αναδείχθηκαν μέσα από τα Best New Designers Awards, τον διαγωνισμό-θεσμό της AXDW, κερδίζοντας και οι δύο το πρώτο βραβείο, παρουσίασαν τις συλλογές τους για το brand Underground με τους τίτλους Origins Of The Dream Girl και Rangatira αντίστοιχα. 
 
Το fairytale chic με vintage στοιχεία, που χαρακτηρίζει τη Lila Nova και το safari - utility glamour, που βρίσκεται στην καρδιά του στυλ της Loukia Kyriakou, ταίριαξαν γάντι με το Underground look με αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από breathtaking δημιουργίες!
 
Ρετρό αναφορές για το “girlie girl” του σήμερα, το αγαπημένο theme της Λίλας, το οποίο επισκέπτεται ξανά μέσα από ένα smooth ταξίδι εξέλιξης από τα sixties μέχρι τα early seventies, από τα playful μίνι του swinging London μέχρι τα πλούσια μάξι του bohemian deluxe. 
 
H ευγενής της φυλής των Μαορί δεν έδωσε μόνο τον τίτλο στη συλλογή που παρουσίασε η Loukia Kyriakou, αλλά έγινε μούσα μιας ιδιαίτερης προσέγγισης στο theme της πολυτέλειας, πάντα ενωμένης με το African heritage της σχεδιάστριας. Γύρω από τη δομή μιας resort συλλογής, η Λουκία έχτισε ένα σχεδόν ονειρικό look με prints βασισμένα στο tribal body painting, φίνες διαφάνειες και οπάκ υφές και μια διάφανη παλέτα από λευκό και ουδέτερα, εύχρηστα παστέλ. 
 
Επειδή ό,τι και να πούμε είναι λίγο, δείτε τη συνέχεια στις φωτογραφίες των δύο επιδείξεων: